Ζ. ΦΕΡΕΙΡΑ: Μην το δώσουμε πίσω

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του...

στην προπόνηση της Δευτέρας (9/1) αρχικά έκανε παρατηρήσεις για την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην Κέρκυρα, ενώ έσπευσε να στρέψει την προσοχή στο ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο. 



«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί με την Κέρκυρα και αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίξαμε έτσι. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Κερδίσαμε οριακά με 1-0 και δεν ήμασταν όσο παραγωγικοί θα έπρεπε. Σε άλλη περίπτωση μπορεί και να χάναμε βαθμούς με αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός, σχολίασε: «Μας έκανε ένα ωραίο δώρο ο Ολυμπιακός, όπως μας είχε κάνει και με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρέπει να προσέξουμε και να το κρατήσουμε και να μην το δώσουμε πίσω. Δεν θα χαριστεί κανείς σε εμάς».
Τέλος, ο τεχνικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, θέλησε να επιστήσει την προσοχή των παικτών του στον αγώνα που ακολουθεί με τον Πανιώνιο στο Κύπελλο: «Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Πανιώνιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση και να δούμε μετά το ματς με τον ΠΑΣ».



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa