ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ



Διαρροές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ επιφύλαξε η ονομαστική ψηφοφορία επί των άρθρων του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών. Η ρύθμιση του Υπουργείου Υγείας που απελευθερώνει το ωράριο των φαρμακείων είχε σαν αποτέλεσμα δεκάδες... 

βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν ή να ψηφίσουν «παρών» επί της διάταξης.

Τεράστιο θέμα εγείρεται και από την καταψήφιση από πολλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άρθρων του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών που αφορούν -μεταξύ άλλων- την απελευθέρωση τους επαγγέλματος των δικηγόρων, το ταμείο αξιοποίησης ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου αλλά και περικοπή των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα για όσους παίρνουν σύνταξη και είναι κάτω των 60 ετών.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος επέμεινε στη ρύθμιση για το ωράριο των φαρμακείων παρά τις αντιδράσεις των κομμάτων της αριστεράς, των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση αλλά και μετά τη σχετική προτροπή και του Προέδρου της Βουλης, με αποτέλεσμα κατά την ονομαστική ψηφοφορία που έγινε επί του επίμαχου άρθρου, εκτός από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, καταψήφισε και ο ΛΑΟΣ ενώ η ΝΔ ψήφισε «παρών» ενώ δεκάδες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν ή ψήφισαν «παρών» στη ρύθμιση. 
Μεταξύ αυτών που καταψήφισαν τη ρύθμιση για την απελεύθερωση του ωραρίου των φαρμακείων είναι οι βουλευτές Τσώνης Νίκος, Τόνια Αντωνίου, Ευτύχης Δαμιανάκης, Οδυσσέας Βουδούρης, Πάνος Μπεγλίτης, Δημήτρης Παπουτσής και Κώστας Στασινός.
Ενώ μεταξύ αυτών που ψήφισαν «παρών» είναι οι βουλευτές Λούκα Κατσέλη, Βάσω Παπανδρέου, Γιάννης Βούρος , Λάμπρος Μίχος , Κατερίνα Περλεπέ, Χαρά Κεφαλίδου, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Μαρία Σκραφνάκη, Δημήτρης Βαρβαρήγος, Γιάννης Αμοιρίδης, Χάρης
fimotro
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa