ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Γκρανέρο και οι… υπόλοιποι


Αποφασισμένοι δείχνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ώστε νε προχωρήσουν στην…

μεταγραφή ενός παίκτη για την μεσαία γραμμή, το όνομα του οποίου θα κάνει μεγάλη αίσθηση. 
Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της Πέμπτης οι φήμες που ήθελαν τους Πειραιώτες να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Εστεμπάν Γκρανέρο ήταν κάτι παραπάνω από έντονες.
Ο έμπειρος μέσος της «βασίλισσας» φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο, τουλάχιστον ως μια πρώτη επιλογή και δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα με την φανέλα του Ολυμπιακού για το επόμενο εξάμηνο με την μορφή δανεισμού. Ωστόσο η περίπτωση του Αργεντινού μέσου μόνο 
εύκολη δεν είναι για τους «ερυθρολεύκους» καθώς για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Μάλαγα, προπονητής της οποίας είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις ο ποδοσφαιριστής από την κοινή τους θητεία στην Ρεάλ Μαδρίτης. Στους μνηστήρες για τον Εστεμπάν Γκρανέρο έχει προστεθεί και η Λίβερπουλ, η οποία δεν αποκλείεται να κάνει επίσημη κρούση στους Μαδριλένους τις επόμενες μέρες για την απόκτησή του.
Εκτός όμως από τον Αργεντινό άσο, πάντα δυνατά παίζουν και τα ονόματα των Λούτσο Γκονζάλες και Τόμας Ροζίτσκι. Πάντως όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες όταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σε συνεργασία με 
τον τεχνικό της ομάδας, Ερνέστο Βαλβλέρδε θα ετοιμάσουν την τελική τους κίνηση για την απόκτηση του χαφ… έκπληξη.
Τώρα όσον αφορά την απόκτηση τερματοφύλακα, προτεραιότητα στο λιμάνι αποτελεί η αποδέσμευση του Φράνκο Κοστάντσο και από εκεί και πέρα θα εξετάσουν τις περιπτώσεις αντικατάστασής του. Δυνατά πάντως από την ελληνική αγορά παίζουν τα ονόματα των Χακόμπο (Αστέρας Τρίπολης), Κάρολ (ΟΦΗ) και Σηφάκη (Άρης).


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa