Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα


** ΕΒΕΡΤΟΝ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Έσπασε τα κοντέρ η Μπλακμπερν με τα 16 Over στα πρώτα 21 παιχνίδια της Πρεμιερ. Over 2.5

** ΦΟΥΛΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Διόρθωσε η Νιουκαστλ με τις 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα του πρωταθλήματος. Η Φουλαμ με 1 νίκης στις 5 τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι τόσο φαβορί όσο περιγράφουν οι τιμές. Over 2.5 και --  Χ2  -- .

** ΚΠΡ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Για τράβηγμα κλήρων είναι αυτό.

** ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μόνο η Σιτι κατάφερε να κερδίσει τη Στοουκ εδώ και 9 αγωνιστικές. Ένα ντεφορμάρισμα της Γουεστ Μπρομ με 3 σερί ήττες 1 ισοπαλία σκοράροντας 1 γκολ δίνει προτεραιότητες αριστερά παρά την καλή εκτός έδρας συμπεριφορά της Γουεστ Μπρομ. --  1  -- .

** ΜΠΑΡΝΣΛΙ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Απέτυχε να σκοράρει σε 8 από τα 12 τελευταία η Μιλγουολ. Από την άλλη η Μπαρνσλι παρά την αστάθεια έχει εύκολο γκολ στην έδρα της. --  1  -- .

** ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Στρώνει η Μπερμπιγχαμ εκ νέου με το εκκωφαντικό 0-6 μέσα στη Μιλγουολ να την κρατά αήττητη στα 5 πιο πρόσφατα του πρωταθλήματος. Η Γουοτφορντ έρχεται απο 2 ήττες. --  1  -- .
** ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Οι ανοδικές τάσεις της φιλοξενούμενης μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη Μπλακμπουλ.
** ΛΙΝΤΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ: Ματσάκι του Over 2.5
** ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ: Μόνο 3 γκολ πέτυχε η Σιτι στα 7 τελευταία του πρωταθλήματος, Φαβορί ...για φευγάλα.
** ΚΑΡΛΑΙΛ - ΓΟΥΟΣΟΛ: Μόλις 1 ήττα για τη Γουολσολ στις 8 τελευταίες αγωνιστικές.
** ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ: Συνηγορούν στο ανοιχτό παιχνίδιOver 2.5
** ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΜΚ ΝΤΟΝΣ: Από 5 Over έρχεται η Νοτς, γκολ παστέλι η ΜΚ ΝτονςΔιπλό με συνοδεία Over 2.5
** ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΤΡΑΝΜΙΡ: Ευνοείται από όλες τις πλευρές η Μπορνμουθ, ομάδα με 1 ήττα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Η Τρανμιρ χάνει στις 5 τελευταίες εξόδους έχοντας μόνο 1 νίκη εδώ και 11 παιχνίδια πρωταθλήματος. --  1  -- .
** ΟΞΦΟΡΝΤ - ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ: Από ψυχολογικές ντόπες έρχεται η Χερεφορντ, στα 3 τελευταία εκτός με 2 νίκες 1 ισοπαλία. Η ήττα από τη Κρου εντός έδρας έκοψε τη φόρα της Οξφορντ. --  Χ2  -- .
** ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ: Το παλεύει με όλη τη σημασία της λέξεως ο ΠΑΣ, αδικείται από την προσπάθεια του, τα αποτελέσματα όμως είναι αυτά που μετράνε και τίποτα άλλο. Με 7 ήττες 2 ισοπαλίες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές μένει αρκετά πίσω με πλέον αρνητικό ότι απέτυχε να σκοράρει στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος. Ομάδα έδρας από την άλλη ο Αστερας, τους 15 από τους 16 βαθμούς τους πήρε εντός έδρας με μεγαλύτερη μαγκιά ότι διαθέτει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα με μόλις 1 γκολ παθητικό.  --  1  -- .
** ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΕΚ: Κομμένο στη μέση είναι το ματς, χωρίς φαβορί και αουτσάιντερ. Σε κάμψη η ΑΕΚ με μόνη νίκη το 0-2 μέσα στο Λεβαδειακό στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος. Δυνατός στην έδρα του ο Εγοτέλης. Αξία κεντροαριστερά. --  1Χ  -- .
** ΚΟΤΡΑΙΚ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Με 7 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα στα 9 μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια η Κοτραικ διαθέτει μία από τις πιο ισχυρές έδρες του Βελγικού πρωταθλήματος. Θέλει προσοχή από πλευράς Αντερλεχτ.
** ΡΟΜΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ: Οι 3 νίκες της Ρομα τη φέρνουν σε ευθεία. Υψηλά σκορ από πλευρά Τσεζενα. Over2.5 και --  1  -- .
** ΣΑΝΤΑΤΕΡ - ΧΕΤΑΦΕ: Επιβεβαίωσε το φορμάρισμα της η Σαντατερ με το διπλό μέσα στην Οσασουνα παραμένοντας για πέμπτο σερί παιχνίδι της Πριμερα αήττητη με την άμυνα της να δέχεται μόλις 1 γκολ. Καλά είναι και η Χεταφε ερχόμενη από 2 ισοπαλίες 2 νίκες. Under 2.5
** ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΓΡΑΝΑΔΑ: Οι 2 ισοπαλίες της Εσπανιολ με Σεβιλλη εκτός και με Μπαρτσα εντός, ολοκληρώνουν πακέτο με τις 2 νίκες επί Χιχον εκτός και Αθλ Μαδριτης εντός . Οι 2 ήττες της Γραναδα με 7 γκολ παθητικό ρίχνουν τα ψυχικά και αγωνιστικά της. --  1  -- .
** ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΕΛΤΣΕ: Στόπαρε τον ενθουσιασμό και το αήττητο 9 αγωνιστικών της Ελτσε η εντός έδρας ήττα από την Αλκογιανο. Μαύρα τα χάλια της Ταραγονα που έρχεται από 3 ήττες με την επίθεση της να μένει ανενεργή σε 5 από τα 7 τελευταία του πρωταθλήματος. --  2  -- .
** ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Τα 10 γκολ που δέχτηκε η γηπεδούχος με ισάριθμες ήττες στις 3 τελευταίες αγωνιστικές δίνουν προτεραιότητα σε Over 2.5 και --  2  -- .
** ΑΛΚΟΡΚΟΝ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ: Με καλή τύχη παίζει η μη ήττα της Νουμανθια. Μόνο η Λα Κορουνια την κέρδισε στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. --  Χ2  -- .
** ΦΕΝΕΡ - ΚΑΙΣΕΡΙ: Εύκολα δύσκολα ...--  1  -- .

** ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Δε θα είναι εύκολα τα πράματα για την Χαντερσφιλντ , μόνο η Τσαρλτον κατάφερε να κερδίσει τη Μπρεντφορντ στις 8 τελευταίες αγωνιστικές.
** ΜΠΟΛΤΟΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Έχασε τις καλές συχνότητες η Λιβερπουλ με 1 νίκη στα 5 πιο πρόσφατα έχοντας δύσκολο γκολ.
** ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Από όλες τι μπάντες καθαρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ που τρέχει φορμάρισμα. Μόλις 1 γκολ πέτυχε στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια ο Πανιώνιος. --  1  -- .
** ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ - ΧΕΡΕΝΒΕΝ: Γέρνει δίκαια στο διπλό με τη Χερενβεν να χάνει μόνο από την Αιτχοβεν στις 14 τελευταίες αγωνιστικές. Με 9 ήττες εδώ και 12 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος η Ντε Γκρααφτσαπ. --  2  -- .
** ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΜΑΛΙΝ: Θέλουν προσοχή το αήττητο της Μαλιν στις 5 τελευταίες αγωνιστικές και το γεγονός ότι η Μπριζ δε σκοράρει πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα στα 8 τελευταία μέσα έξω παιχνίδια του πρωταθλήματος.
** ΓΑΝΔΗ - ΖΟΥΛΝΤΕ: Από τις καλύτερες έδρες και από τις καλύτερες επιθέσεις η Γανδη. --  1  -- .
** ΜΟΝΣ - ΟΥΝΤ ΧΕΒΕΡΛΕ: Λαμβάνοντας υπόψη το αήττητο της φιλοξενούμενης δεν είναι μακριά η έκπληξη. Over 2.5 και --  Χ2  -- .
** ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Βελτιωτικές τάσεις παρουσιάζει η Σοσιεδαδ όπως δηλώνει και το αήττητο στα 7 τελευταία παιχνίδια της Πριμερα. Χωρίς συχνότητες η Αθλ Μαδριτης. Το σίγουρο είναι ότι εντός εκτός οι ομάδες δεν έχουν καλή εικόνα.
** ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΓΙΟΥΒΕ: Τα αρκετά ισόπαλα αποτελέσματα της Γιουβε τον τελευταίο καιρό δεν της δίνουν δικαίωμα να ξεφύγει βαθμολογικά παρότι παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα του καμπιονατο στα πρώτα 18 παιχνίδια. Οι 2 σερί ήττες της Αταλαντα από Μιλαν και Λατσιο σήμα κινδύνου . --  2  -- .
** ΜΠΕΤΙΣ - ΣΕΒΙΛΛΗ: Έχει εύκολο γκολ η Μπετις τον τελευταίο καιρό γι αυτό και οι 3 νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Σκέτο μυστήριο η Σεβιλλη. Over 2.5

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa