Ρ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Αναστατώνει την Ιταλία με τα σέξι κουνήματα!



Ρία Αντωνίου: Αναστατώνει την Ιταλία με τα σέξι κουνήματα
Μπορεί τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Ballando con le stele να εξακολουθούν να είναι αυστηρά με τη Ρία Αντωνίου, αλλά το...
ιταλικό κοινό και τα νούμερα τηλεθέασης άλλα λένε! 

Η παραγωγή του ιταλικού σόου από την πρώτη στιγμή είδε τη μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό η Ελληνίδα καλλονή, και βρήκε την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί περισσότερο, από το προηγούμενο κιόλας live, βάζοντας πριν από το χορευτικό της Ρίας break έτσι ώστε οι θεατές να μείνουν καρφωμένοι στο σόου ανεβάζοντας την τηλεθέαση στο Rai.

Αυτή την εβδομάδα η Ρία χόρεψε ρούμπα, έναν πολύ δύσκολο χορό, και για άλλη μια φορά έκανε το ιταλικό κοινό να υποκλιθεί στην ομορφιά και στο κορμί της.

Φορώντας μια τουαλέτα στην απόχρωση του χρυσού, με κρόσσια και διαφάνεια που αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της, η Ρία από τα δυάρια και τα τριάρια κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση στη βαθμολογία του ιταλικού «Dancing with the stars». Αν και η κριτική επιτροπή του «Ballando con le stele» έριξε για άλλη μια φορά το φαρμάκι της στη Ρία, ο Ρεϊμόντο, που είναι ο παρτενέρ της, αποδείχτηκε όχι μόνο καλός δάσκαλος, αλλά και ιππότης. 

Ετσι, μετά τα αυστηρά σχόλια των κριτών, εκείνος πήρε τον λόγο και την υπερασπίστηκε κερδίζοντας όχι μόνο το χειροκρότημα από το κοινό, αλλά κι ένα φιλί στον λαιμό από την παρτενέρ του για «ευχαριστώ». 



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa