Γ. Μαζωνάκης: Εκανε πρεμιέρα φορώντας... μπλουζοφόρεμα!

Τον έχουμε συνηθίσει σε άκρως εκκεντρικές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά, ο Γιώργος  Μαζωνάκης έκανε πρεμιέρα με την Τάμτα, φορώντας… μπλουζοφόρεμα! 

Ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε παλιότερες, αλλά και νέες επιτυχίες και καταχειροκροτήθηκε από πολλούς και καλούς του φίλους που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. 

Εκεί, λοιπόν βρέθηκαν, ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς την Φαίη Σκορδά, η Υβόννη Μπόσνιακ με τον φίλο του Αντώνη Ρέμου Κώστα Πηλαδάκη, καθώς και η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της. Στην παρέα της παρουσιάστριας του Master chef junior προστέθηκαν λίγη ώρα αργότερα η Μαρία Ηλιάκη με τον Μάκη Πουνέντη. 

Από την πρεμιέρα του δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια και η κουμπάρα του Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία τον απόλαυσε πρώτο τραπέζι πίστα! 

Εκτός από το μπλουζοφόρεμα, αυτό που επίσης έκλεψε την παράσταση ήταν το καυτό φιλί του τραγουδιστή με την Τάμτα. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του t-life, oι δύο καλλιτέχνες αντάλλαξαν ένα φιλί γεμάτο πάθος, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του κοινού. 

«Μετά από τόσα χρόνια, μου αρέσει να κατεβαίνω και κάτω στον κόσμο, στα τραπέζια, να είμαι και κοντά τους και γενικά να μην είμαι στημένος επάνω στην σκηνή», δήλωσε ο τραγουδιστής που ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν κοντά του στην συγκεκριμένη και σημαντική για εκείνον στιγμή. 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa