Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα

** ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Δεν έχει τόσο φαβοριτισμό πάνω της η Μιλγουολ. Ομάδα που στα 10 τελευταία ματς πέτυχε πάνω από 1 γκολ μόνο απέναντι στη Ντονκαστερ με μόνο 2 νίκες στα 10 προαναφερθέντα. Σε καλό τάιμινγκ η  Νταγκεναμ με 3 νίκες 2 ισοπαλίες στα 5 τελευταία παιχνίδια. --  1Χ  -


** ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝ: Έχει μια δυναμική στην έδρα της η Μπουγιουκσεχιρ που πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα, πιο συγκεκριμένα σε 8 εντός έδρας αναμετρήσεις μετρά 3 νίκες 5 ισοπαλίες με τέρματα (12-5) με το (5) στην άμυνα να της δίνει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Από άποψη πρόσφατης φόρμας άσχημα τα πράματα για την γηπεδούχο με 3 ήττες 3 ισοπαλία στα 6 τελευταία έχοντας αρνητικό συντελεστή τερμάτων (3-11). Η Τραμπζον στα δικά της έσπασε το απόστημα με 2 σερί εντός έδρας νίκες. Μακριά από το γήπεδο της έχασε μόνο στη Φενερ σε 8 εξόδους. Στο 2.30, 2.40 η σωστή τιμή στο --  2  -- .


** ΜΚ ΝΤΟΝΣ - ΚΠΡ: Καλά το δίνουν, με 9 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα στα 11 τελευταία ματς η ΜΚ Ντονς στα χάι της. Εκ διαμέτρου αντίθετα κινείται η ΚΠΡ με 6 ήττες 2 ισοπαλίες στα 8 τελευταία παιχνίδια. --  1  -- .



** ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Την καλύτερη εντός έδρας άμυνα διαθέτει ο Αστερας με μόλις 1 γκολ παθητικό σε 6 αναμετρήσεις. Και τους 12 πόντους μέχρι στιγμής του πήρε από την έδρα του με νίκες φωτιά αυτές επί Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Αρη χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Ο Παναιτωλικός πέτυχε μόλις 2 γκολ στις 7 τελευταίες αγωνιστικές και κανένα γκολ στα 4 τελευταία εκτός. --  1  -- .

** ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δικαιολογεί εμπιστοσύνη ο Εργοτέλης στο συγκεκριμένο ματς που υπερέχει τόσο στην πρόσφατη φόρμα, όσο και στην εντός εκτός συμπεριφορά. Ο Πανιώνιος «σώνει» την κατάσταση με τις 2 νίκες επί Αρη και Αστερα εδώ και 11 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια πέτυχε μόλις 1 γκολ. --  1   -- .

** ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ομάδες με σταθερές σε όλη την περίοδο η Οσασουνα. Το τελευταίο καιρό ακόμα καλύτερα τα πράματα ερχόμενη από 3 νίκες 1 ισοπαλία. Στα μέχρι τώρα 16 παιχνίδια του πρωταθλήματος έχασε μόνο από Ρεαλ, Μπαρτσα και Μπιλμπάο...που σημάνει ότι παίζει μπάλα η ομάδα. Με φρέσκο αέρα η Σοσιεδαδ στα δικά της από το αήττητο στα 5 τελευταία της Πριμερα. Γέρνω κεντροδεξιά. --  Χ2  --.

** ΣΙΕΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ: Άξια εμπιστοσύνης η φετινή Λατσιο, οι 2 εντός έδρας τελευταίες ισοπαλίες με Ουντινε και Κιεβο τη στέρησαν την κορυφή. Εκτός έδρας είναι η πιο παραγωγική ομάδα σε βαθμούς (17) με 5 νίκες 2 ισοπαλίες έχοντας εύκολο γκολ. Η Σιενα μπήκε σε «λακκούβα» ερχόμενη από 5 ήττες 2 ισοπαλίες. Μάλιστα στα 5 πιο πρόσφατα δε σκόραρε καν. --  2  -- .

** ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ: Κόπηκε ο αέρας της ΑΕΚ από τα 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα με Δοξα και Ατρόμητο. Σε κάθε περίπτωση είναι το φαβορί του αγώνα απέναντι στο Λεβαδειακό που σκοράρει το πολύ 1 γκολ στα 9 παιχνίδια που έχει δώσει. Στα 4 μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια ο Λεβαδειακός πέτυχε μόλις 1 γκολ. --  2  -- .

** ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ: Σε χαμηλό σκορ θα πάει. Εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο τα 9 σερί Under της Μπορντο. Under 2.5


** ΙΝΤΕΡ - ΠΑΡΜΑ: Πατάει καλά η Ιντερ με 6 νίκες 1 ήττα στα 7 τελευταία παιχνίδια του Καμπιονατο. Λίγα πράματα η Παρμα που έρχεται από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες. Η μεγαλύτερη προσφερόμενη απόδοση τη στιγμή που γράφω είναι το 1.45 της Unibet. --  1  -- .


** ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΠΟΡΤΟ: Πάντως νίκη της Πορτο δε βλέπω, δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Σπορτινγκ που κέρδισε τα 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. --  1Χ  -- .


** ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Από γκέλες έρχονται αμφότερες, από 2 ήττες 1 ισοπαλία η Μαλαγα, από 2 ήττες η Αθλ Μαδριτης. Η εντός εκτός έδρας των ομάδων δίνει προβάδισμα στον άσο με την Μαλαγα νε έχει 5 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα εντός σε 7 ματς απέναντι στην Αθλ που σε 7 εξόδους μετρά 6 ήττες 1 ισοπαλία. Λόγο πρόσφατης φόρμας δυνατό Over ες την Αθλετικο να μετρά 7 Over στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  1  -- .




Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa