Οι Σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα

'** ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ: Καλά το δίνουν οι τιμές, κάποια διαθέσιμα δεδομένα των ομάδων που αξίζουν αναφοράς είναι τα εξής: Χωρίς γκολ 


ο Λεβαδειακος στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς, το ένα και μοναδικό γκολ μέσα στην έδρα του το 




πέτυχε επί της Δοξας. Ο Αρης κλείνει ελαφρώς τη χαοτική του παρουσία με τη 1 ήττα και το 1 γκολ που δέχτηκε στις 5 τελευταίες αγωνιστικές.


** ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Εδώ φαίνεται ότι οι Bookmakers υπολογίζουν αρκετά την ΑΕΚ, θεωρούν ότι ο βαθμός δυσκολίας του παιχνιδιού είναι αρκετά μεγάλος με τον ΠΑΟΚ σαφώς να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες της υπέρ του. Η σταθερότητα του ΠΑΟΚ είναι αυτή που μπορεί να κάνει διαφορά στο παιχνίδι απέναντι στην τρελό ΑΕΚ που είναι όπως «ξυπνήσει».


** ΑΜΙΑΝ - ΜΟΝΑΚΟ: Ευνοούν τη Μονακο τα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων, η Αμιαν με 4 ήττες 1 ισοπαλία πλέον πήρε άξια την τελευταία θέση από τη σημερινή της αντίπαλο που κέρδισε (0-1) την Ιστρ εκτός ερχόμενη από 2 ισοπαλίες πριν τη διακοπή. --  2  -- .


** ΑΘΛ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Επιλογές ο άσος και το Over με την Αθλ Μπιλμπαο να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Η αστάθεια της Μαγιορκα σημείο αναφοράς . Over 2.5 και --  1  -- .


** ΡΕΞΑΜ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Μόνο 1 ήττα έχει η Ρεξαμ από αρχές Οκτωβρίου στα 21 τελευταία παιχνίδια που έδωσε δείχνοντας δυναμική που δεν αμφισβητείται. Με πολλά πάνω κάτω η Μπραιτον όχι ότι πιο έμπιστο υπάρχει. Over 2.5 και --  1  -- .

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa