Τραυματίας και ο Σαριέγκι!



Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου δύο μήνες, οΣεντρίκ Καντέ φεύγει για το Κόπα Αφρικα και το... γλυκό έδεσε με τον τραυματισμό του Γιόσου Σαριέγκι στον τετρακέφαλο (υπέστη ένα ελαφρύ τράβηγμα).
 Ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός είχε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά δεν το είπε στον προπονητή του με αποτέλεσμα σήμερα να γίνουν ακόμη πιο έντονες με το τράβηγμα να κάνει την εμφάνιση του και να μην παίρνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα ρισκάρει συμμετοχή του Ισπανούστόπερ απέναντι στην Κέρκυρα την Κυριακή αλλά και με τον Πανιώνιο μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, επειδή σε ενδεχόμενο υποτροπής μπορεί να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Ετσι, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους νησιώτες στο ΟΑΚΑ, οΜατίας Μπιάρσμιρ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, εκτός και αν ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποιήσει τον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας.
Η πιο πιθανή ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκό είναι με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ οΒύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος. Ως στόπερ θα αγωνιστούν ο Μπιάρσμιρ με τον Καντέ. Στη μεσαία γραμμή τα κεντρικά χαφ θα είναι ο Σιμάο με τον Βιτόλο, έχοντας δεξιά τον Κουίνσι και αριστερά τον Ζέκα, ενώ πιο προωθημένοι θα είναι ο Κλέιτον με τον Λέτο.
Πάντως, υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Βύντρα να πάει στο κέντρο της άμυνας και να χρησιμοποιηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας ο Στέργος Μαρίνος με τον Ματίας Μπιάρσμιρ να μένει στον πάγκο.
Στη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκούπεριελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Νίνης ενώ ο Σαριέγκι δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό τετρακέφαλο.
gazzeta


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa