Ο Μιχάλης, η Ζέτα και ο έρωτας...

Με το δεξί μπήκε το 2012 για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια που ζουν τον απόλυτο έρωτα. 


Μαζί με τους γονείς τους αλλά και πολλούς στενούς φίλους πέρασαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 


Οι γονείς του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Γιάννης και Ρένα αλλά και η αδελφή του Μελίνα ήρθαν από την Κύπρο για να περάσουν όλοι μαζί οικογενειακώς τις μέρες των γιορτών.



Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO! «συνέλαβε» το ζευγάρι πριν από λίγες μέρες να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε μαρίνα των νοτίων προαστίων. Μαζί τους και οι γονείς του τραγουδιστή οι οποίοι απόλαυσαν το χειμωνιάτικο ήλιο. Ο τραγουδιστής ξενάγησε με ιδιαίτερη χαρά τους γονείς του στο σκάφος που απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι.



Μετά από σχεδόν δύο χρόνια μαζί όλα δείχνουν ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει βρει στο πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια την ιδανική γυναίκα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού εκείνος δήλωσε πρόσφατα στο στενό φιλικό του περιβάλλον ότι είναι «έτοιμος και κατασταλαγμένος» και ότι η «δική του γυναίκα είναι η ωραιότερη Ελληνίδα».



Όσο για τη Ζέτα Μακρυπούλια, καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Mou» αποκάλυψε ότι την κέρδισε ο τρόπος με τον οποίο τη διεκδίκησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. «Με διεκδίκησε πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ έξυπνα, επίμονο και πολύ μάγκικα...»



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa