Φρικιαστικές στιγμές,δύο ανήλικα βρέθηκαν γυμνά, άγρια δολοφονημένα και μισοφαγωμένα από τα ζώα σε περιοχή σκουπιδιών στον Λαγκαδά.

Φρικιαστικές στιγμές ζουν από χθες οι οικογένειες των δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 16 και 17 ετών,


 τα σώματα των οποίων βρέθηκαν γυμνά, άγρια δολοφονημένα και μισοφαγωμένα από τα ζώα σε περιοχή σκουπιδιών στον Λαγκαδά.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο παιδιά, που είχαν γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη, αλλά είναι Ρομά το αγόρι και από την Βόρεια Ήπειρο το κορίτσι είχαν εγκαταλείψει το σπίτι τους πριν τα Χριστούγεννα και οι γονείς τους νόμιζαν ότι κλέφτηκαν για να μείνουν μαζί.

Το αποτρόπαιο έγκλημα όμως και τα τραγικά σημάδια κακοποίησης που έφεραν στα σώματα τους από σκερπάνι δείχνει πώς κάτι άλλο συνέβη. 

Η αστυνομία εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

«Είναι πολύ δύσκολο σε αυτή τη φάση να αποκαλυφθούν οι δράστες», λέει αξιωματικός της ΕΛΑΣ, ενώ κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν στο lagadasnet  ότι «αυτοί που έριξαν τα πτώματα στον συγκεκριμένο σκουπιδότοπο γνωρίζουν καλά πως στην περιοχή δεν πλησιάζει κανείς, παρά μόνο σκυλιά».

Στην περιοχή έχει γίνει εξονυχιστικός έλεγχος όμως δεν υπάρχουν ίχνη αίματος των δραστών και η αστυνομία εικάζει ότι το έγκλημα έγινε σε άλλη περιοχή και απλά μεταφέρθηκαν εκεί τα πτώματα.

Το πιο μακάβριο της υπόθεσης είναι πώς δεν μπορεί να καθοριστεί χρονικά το πότε έγινε το έγκλημα, καθώς οι άσχημες καιρικές συνθήκες διατήρησαν τα σώματα παγωμένα και άρα αναλλοίωτα για μεγαλύτερο διάστημα.

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός πώς το κορίτσι βρέθηκε χωρίς ρούχα και το αγόρι μισόγυμνο.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa