Το τελευταίο «ραντεβού» για τον Σωτήρη Νίνη

Δεν το έχουν πάρει ακόμα απόφαση στον Παναθηναϊκό πως ο Σωτήρης Νίνης είναι μια ανάσα πριν από την αποχώρησή του από την ομάδα. 


Οι "πράσινοι" μπορεί να είναι... ψιλιασμένοι, για την κίνηση της Πάρμα με την οποία τα ξένα Μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη "παντρέψει" τον 21χρονο παίκτη, ωστόσο μια τελευταία κίνηση από το "τριφύλλι" θα γίνει έτσι κι αλλιώς.

Ο μάνατζερ του Σωτήρη Νίνη θα έχει συνάντηση μέσα στη μέρα, με τον Δημήτρη Γόντικα, εκεί όπου θα συζητηθούν αρκετά θέματα, ωστόσο είναι δύσκολο έως απίθανο, τα... μαντάτα να είναι καλά για τους "πράσινους".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή του Νίνη στην Πάρμα δεν είναι πλέον σενάριο από τη γείτονα χώρα, τουλάχιστον κατά το ήμισυ, αφού ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει πει το "ναι" στους "τζιαλομπλού".

Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός θα παίξει το τελευταίο του χαρτί, κι ας έχει απορριφθεί έως τώρα τρεις φορές η πρότασή του προς τον παίκτη.

Μία δια στόματος Νίνη και δύο από τον μάνατζέρ του, η πλευρά έχει πει "όχι" στον Παναθηναϊκό, όταν εκείνος προσέφερε 500.000 ευρώ μαζί με τα προβλεπόμενα μπόνους, ωστόσο η νέα πρόταση που ετοιμάζει το "τριφύλλι" δεν θα απέχει πολύ από τα δεδομένα των προηγούμενων, γι' αυτό και η απάντηση από τον ατζέντη του παίκτη, είναι πολύ πιθανό να είναι και πάλι αρνητική.

Πάει πίσω η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και η Γ.Σ.;
Φόβοι μήπως καθυστερήσει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχουν στο "πράσινο" στρατόπεδο, καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να πάει πίσω η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, όπως επίσης και η κρίσιμη Γενική Συνέλευση από την οποία θα προκύψει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι τα ταμεία δεν θα γεμίσουν με χρήματα για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

Όσον αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωσή του έως το 2015. 
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του "τριφυλλιού" λέγεται πως έχει βάλει την "τζίφρα" του στο συμβόλαιο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός, και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.


Πηγή: woop.gr 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa