Έμεινε γυμνή στο δρόμο και κατηγορεί τον πρώην της για ληστεία


Μία απίστευτη ερωτική ιστορία εκτυλίχθηκε στην Αχαϊα και αν και ξεκίνησε από παράνομες φλογερές συναντήσεις κατέληξε στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο, όταν ο ερωτιάρης 39χρονος άρχισε να έχει παράνομη ερωτική σχέση με μία  γυναίκα 44 ετών, που ήταν επί χρόνια διαζευγμένη. Στόχο δεν είχε βάλει ωστόσο τα κάλλη της, αλλά το πορτοφόλι της, αφού η συγκεκριμένη κυρία είναι ελεύθερη επαγγελματίας και γνωστή για την οικονομική της άνεση.

Όλα πήγαιναν καλά, καθώς ο 39χρονος διατηρούσε κρυφό τον δεσμό και συνδύαζε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δεν είχε υπολογίσει όμως τη σύζυγό του, η οποία κάτι ψυλλιάστηκε και τελικά έμαθε για τις παράνομες περιπτύξεις του.

Ένα βράδυ λοιπόν που ο 39χρονος ήθελε ρομαντική βόλτα με την ερωμένη του στην περιοχή της Καλογριάς η σύζυγος τον παρακολούθησε. Έτσι μόλις άρχισε να εκδηλώνει τον φλογερό του έρωτα και το πάθος προς την 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του, η απατημένη σύζυγος εμφανίστηκε ως φάντης μπαστούνι και πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Κινήθηκε λοιπόν προς το αυτοκίνητο του συζύγου της και αφού άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού πέταξε έξω την ερωμένη, η οποία ήταν σχεδόν γυμνή.

Φοβούμενος να την αντιμετωπίσει την οργή της συζύγου του, ο φλογερός εραστής  πάτησε γκάζι και έγινε …Λούης, αφήνοντας τις δύο γυναίκες να λύσουν τις διαφορές τους.

Τότε, η απατημένη σύζυγος, αφού ξυλοφόρτωσε την ερωμένη του συζύγου της, την άφησε και αυτή με τη σειρά της στην παραλία, χωρίς τα περισσότερα από τα ρούχα της, τα οποία είχαν φύγει μαζί με την τσάντα της με το πρώτο αυτοκίνητο, αυτό του εραστή. Αναγκάστηκε έτσι να περπατήσει και να ζητήσει βοήθεια σε ένα παραλιακό ταβερνάκι.

Η εκδίκηση όμως είναι πιάτο που τρώγεται κρύο και έτσι, μέρες αργότερα, η ξυλοδαρμένη από την απατημένη σύζυγο ερωμένη μήνυσε τον πρώην εραστή της και την σύζυγό του για ληστεία σε βάρος της. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι η επίθεση της απατημένης συζύγου ήταν προσχεδιασμένη για να φύγει ξαφνικά ο πρώην εραστής της με την τσάντα της στο αυτοκίνητο, μέσα στην οποία είχε και τα χρήματά της.

Η δίκη πάντως, που ήταν να γίνει πριν λίγες μέρες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, αναβλήθηκε λόγω των κινητοποιήσεων των  δικηγόρων και έτσι για τη συνέχεια της υπόθεσης θα περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa