Ξενοδοχείο- κολαστήριο για ανήλικες κοπέλες

Στιγμές φρίκης έζησαν πέντε ανήλικες κοπέλες... στα χέρια μαστροπών, οι οποίοι τις προωθούσαν στην πορνεία, απολαμβάνοντας οι ίδιοι τα κέρδη.

Στο πλαίσιο αστυνομικής συνεργασίας με τις Ρουμανικές Αρχές το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων διερεύνησε πληροφορία για την ύπαρξη κυκλώματος διακίνησης νεαρών 



γυναικών, εκ των οποίων ορισμένες ανήλικες, από την Ρουμανία στην Ελλάδα, με σκοπό την σεξουαλική τους εκμετάλλευση.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, μετέβαιναν καθημερινά διάφορες νεαρές αλλοδαπές, που προέβαιναν μέσα στην καφετέρια που διέθετε αυτό, σε άγρα πελατών με τους οποίους στη συνέχεια μετέβαιναν σε διάφορα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης
που έγινε χθες το βράδυ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, συνελήφθησαν επτά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ένας Αλβανός, υπεύθυνος του ξενοδοχείου και τέσσερις Έλληνες και δύο αλλοδαποί που εργάζονταν σαν σερβιτόροι.

Συγκατηγορούμενοι των ανωτέρω είναι και ο Έλληνας ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου καθώς και τέσσερις επιπλέον Ρουμάνοι.

Τα θύματά τους ήταν τουλάχιστον 15 κοπέλες, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των μελών της εγκληματικής οργάνωσης αφορά κατά περίπτωση αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. 


Από το σύνολο των εκδιδομένων γυναικών εντοπίσθηκαν πέντε ανήλικες αλλοδαπές από τη Ρουμανία, ηλικίας 15 έως 16 ετών, στις οποίες παρασχέθηκε άμεσα αρωγή και προστασία από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων και οι οποίες θα φιλοξενηθούν σε ξενώνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.




Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa