Επιχείρησε να κάψει ζωντανή τη γειτόνισσά του και το ανήλικο παιδί της


Επιχείρησε να κάψει ζωντανή τη γειτόνισσά του και το ανήλικο παιδί τηςΤον τρόμο έζησε μια 43χρονη γυναίκα και το ανήλικο παιδί της στην πόλη του Βόλου όταν είδε έναν νεαρό άνδρα να εισβάλει στο σπίτι της, να την χτυπά και

 στη συνέχεια να βάζει φωτιά.
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη σύμφωνα με το «Τhessalianews».
τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. 

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο 33χρονος, ο οποίος όπως έχει προκύψει και από την προανάκριση αντιμετωπίζει ψυχικές διαταραχές , πέρασε στο μπαλκόνι της 43χρονης,
 η οποία εκείνη την ώρα ήταν μέσα με το ανήλικο παιδί της, έσπασε την μπαλκονόπορτα και μπήκε μέσα, τη χτύπησε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι.
Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ο νεαρός τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως και δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε άντρες, ωστόσο δε χρειάστηκε να επέμβουν γιατί η φωτιά είχε ήδη σβήσει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ ο δράστης συνελήφθη από Αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου χωρίς να φέρει καμία αντίσταση.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί το Α.Τ. Βόλου, ενώ ο 33χρονος δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα .


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa