Δούκισσα Νομικού: «Βγήκα στο μπαλκόνι και φώναξα: “Είμαι ερωτευμένη!”»

Η Δούκισσα Νομικού έχει αλλάξει και έχει ωριμάσει.


Το λέει η ίδια, στο περιοδικό «Down Town»: «Πλέον, μπορώ ν΄απολαμβάνω καθετί που μου συμβαίνει. Έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτομαι, που βλέπω τα πράγματα.


 Νιώθω ότι ωρίμασα απότομα». Μιλώντας για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη, η νεαρή παρουσιάστρια παραδέχεται για ακόμα μια φορά, πως είναι ερωτευμένη. Γι΄αυτό και δεν φοβάται τίποτα: «Ο φόβος, είναι αυτός που 


διαλύει τη σχέση. Η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα. Όταν φοβάσαι κάτι, κάνεις πράγματα που κανονικά δεν θα έκανες. Μπαίνουν στη μέση παρεξηγήσεις, ψέματα, τρίτα άτομα. Όταν η σχέση είναι αληθινή και ουσιαστική, δεν με τρομάζει τίποτα. Απλά τη ζω και την απολαμβάνω». Γι΄αυτό και δεν θα 


παρακολουθούσε ποτέ τον σύντροφο της: «Αν μπεις σε αυτή τη διαδικασία, έχασες το παιχνίδι!» Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για έναν έρωτα; έχει βγει στο μπαλκόνι όπως λέει, και έχει φωνάξει: «είμαι ερωτευμένη! Ποιος ερωτευμένος δεν το έχει νιώσει ποτέ αυτό;» Αν και όπως παραδέχεται έχει κάνει πολλά λάθη, τα αγαπάει γιατί «έμαθα μέσα απ΄αυτά». Ωστόσο, δεν θα τα ξανάκανε: «είναι ωραίο να γίνονται, αλλά μια φορά».Όταν αγαπάει, «συγχωρώ πολύ εύκολα». Το ίδιο όμως ζητά και από τους άλλους: «αν ξέρω ότι φταίω, θα ζητήσω συγγνώμη και θα προσπαθήσω να επανορθώσω». 


 Τι γίνεται όμως όταν νευριάζει; βγαίνει εύκολα εκτός εαυτού; «Δεν μου αρέσει η ένταση και μισώ τις φωνές. Συνήθως ρίχνω νερό στο κρασί μου, πολύ νερό, μέχρι να ξεχειλίσει το ποτήρι. Αν ξεχειλίσει όμως, δεν θες να με δεις. Δεν σπάω πράγματα. Θα νευριάσω, θα φωνάξω, θα χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι, αλλά ως εκεί». 


 Τέλος, εκφράζει και το θαυμασμό της στο πρόσωπο της Ναταλίας Γερμανού και της Ελένης Μενεγάκη: «Είναι άμεση, ευφυής, αυτοσαρκάζεται και έχει μια φίνα τσαχπινιά. Από την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη έχει το μεγαλύερο χάρισμα όλων: τη διάρκεια».

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa