Φερέιρα: «Έβαλαν τον Δούρο επειδή ήθελε ο Ολυμπιακός»

Φερέιρα: «Έβαλαν τον Δούρο επειδή ήθελε ο Ολυμπιακός»


Σε μια ομιλία ιδιαίτερη επιθετική προς την ΚΕΔ και τα πεπραγμένα της, προέβη στην προπόνηση της Τρίτης στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.


 Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε αιχμές για την εκτός αγωνιστικών χώρων… αντιμετώπιση που έχουν οι «πράσινοι», λέγοντας: «Θα κάνουν ότι μπορούν να μας σταματήσουν. Έβαλαν τον Δούρο επειδή τον ήθελε ο Ολυμπιακός».

Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε επίσης στο ματς με τον Λεβαδειακό που θα δώσει η ομάδα του τονίζοντας ότι η διαφορά πρέπει να πάει στους πέντε βαθμούς.

«Βλέπετε τι γίνεται εκτός γηπέδων. Έδιωξαν τον Βασσάρα από τον ορισμό των διαιτητών επειδή το ήθελε ο Ολυμπιακός και έβαλαν τον Δούρο! Θα κάνουν ότι μπορούν για να μας σταματήσουν αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια», σχολίασε ο Φερέιρα προς τους παίκτες και συνέχισε για το επικείμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Μην ασχολείστε με αυτά. Να συνεχίσουμε να παλεύουμε και από δω και πέρα να δώσουμε κάτι παραπάνω από όσα δίναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλω να τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Το ματς με τον Λεβαδειακό θέλει προσοχή, είναι πολύ σημαντικό να φτάσουμε στους 5 βαθμούς την διαφορά».

Πηγή: sportfm.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa