Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα


** ΒΑΡΕΖΕ - ΜΠΑΡΙ: Η φιλοξενούμενη έχασε μόνο 1 ματς στα 7 τελευταία του πρωταθλήματος αλλά και στα 5 τελευταία εκτός. Η Βαρεζε δεν κερδίζει στα 4 τελευταία μέσα στην έδρα της με την επίθεση της να μένει ανενεργή σε 3 από αυτά. --  Χ2  -- .

** ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ: Το ξύπνημα της Μπρεσια με 2 νίκες και αήττητο στα 3 τελευταία εκτός ύποπτο, ύπουλο κλπ.

** ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΝΟΡΙΤΣ: Απέτυχε να σκοράρει στα 3 πιο πρόσφατα η Γουεστ Μπρομ που βγάζει αρχή ντεφορμαρίσματος με έδρα από τις χειρότερες της Πρεμιερ. Η Νοριτς με θετικό πρόσημο στις 6 τελευταίες αγωνιστικές έχοντας μόνο 1 ήττα αυτή από την Τοτεναμ. Εκτός έδρας δε χάνει στα 3 τελευταία ματς. --  2  -- .

** ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΦΟΥΛΑΜ: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, μόνο  που η Μπλακμπερν θα πεθάνει πριν την ελπίδα. Over 2.5

** ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΛΒΣ: Λάου - λάου... η Τοτεναμ τρεις πόντους από την κορυφή, κι ακόμα για πάρτη της κουβέντα δεν άνοιξε κανένας. Over 2.5

** ΤΣΕΛΣΙ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Με 4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα η Σαντερλαντ έρχεται με ψηλά τον αμανέ. Η Τσελσι απομακρύνθηκε αρκετά από τα 4 ανεπιτυχή πριν το τελευταίο διπλό μέσα στη Γουλβς. Καραδοκεί γκέλα. Over 2.5

** ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ: Over 2.5

**ΛΕΣΤΕΡ - ΜΠΑΡΝΣΛΙ: Το διπλό μέσα στην Κρισταλ Παλας έβαλε φρέσκο αέρα στην ομάδα. Οι 4 ήττες της Μπαρνσλι στα 5 τελευταία μέσα έξω κατεβάζουν κεφάλι.  Over 2.5 και --  1  -- .

** ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Από απόλυτο ντεφορμάρισμα διέπεται η Σαουθαμπτον, μόλις 2 νίκες στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, μόλις 1 γκολ ενεργητικό στα 4 τελευταία εκτός.

** ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΚΑΡΝΤΙΦ: Δυσκολίες για την Καρντιφ, η Ντονκαστερ κέρδισε τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

** ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Σε χαμηλό σκορ θα πάει. Under 2.5

** ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ: Over 2.5

** ΛΕΙΤΟΝ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ: Το ανέβασμα της Λειτον σφραγίζουν οι 4 νίκες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Η τελευταία νίκη της Τσεστερφιλντ ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου. --  1  --.

** ΜΠΕΡΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ: Μοιρασμένο στη μέση είναι το παιχνίδι, καλή παρουσία η Μπερι με 5 νίκες στα 8 τελευταία του πρωταθλήματος. Λόγο πρόσφατης φόρμας δυνατό Over 2.5

** ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: Στα καλύτερα της η Μπορνμουθ με σταθερότητας που χρίζει αναφοράς, μόνο από την Σεφιλντ Γιουν έχασε στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Η Νοτς με 4 ήττες 1ισοπαλία και άμυνα τρύπα εδώ και πολύ καιρό. Χάνει επίσης στα 5 τελευταία ταξίδια της. --  1  -- .

** ΠΡΕΣΤΟΝ - ΓΟΥΙΚΟΜΠ: Φαβορί της πλάκας η Πρεστον που για τελευταία κέρδισε στην έδρα της για υποχρεώσεις πρωταθλήματος από τον καιρό της Θατσερ (24 Σεπτεμβρίου).


** ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ: Ξερό --  Χ  -- .
** ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΚΡΟΟΥΛΙ: Βάζουν τρώνε και οι δύο. Over 2.5

** ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ: Το Over πιο δυνατό από το διπλό. Over 2.5

** ΟΞΦΟΡΝΤ - ΚΡΟΥ: Με καλές πιθανότητες η μη ήττα της Κρου που το παλεύει τελευταία. --  Χ2  -- .

** ΠΛΙΜΟΥΘ - ΜΠΕΡΤΟΝ: Over σε σχετικά καλή τιμή. Over 2.5

** ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΤΖΙΛΙ: Του φουλ η Τζιλι με 5 νίκες 2 ισοπαλίες 1 ήττα στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, έφαγε off στα 3 πιο πρόσφατα η Σρουσμπερι. --  2  -- .

** ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΝΤ: Του ύψους η πρώτη, του βάθους η δεύτερη. --  1  -- .

** ΑΛΜΕΡΙΑ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ: Παρά την περίοδο κάμψης που περνά η Αλμερια εύκολα, δύσκολα, η Γουαδαλαχαρα που δε σκόραρε στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς...θα καταθέσει. --  1  -- .

** ΟΦΗ - ΔΟΞΑ: Κόλλησε κάτι «περίεργες» αρρώστιες σε ΑΕΚ και Ολυμπιακο η Δοξα, τον ΟΦΗ τον βλέπω να κατεβαίνει στο γήπεδο πιο ψυλλιασμένος ένα παραπάνω που στα 5 τελευταία του πρωταθλήματος παραμένει στείρος και άσφαιρος. --  1  -- .

** ΓΡΑΝΑΔΑ - ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Είναι πιο εύκολη στο γκολ η Γραναδα που τρέχει καλύτερη αγωνιστική εικόνα από τέλη Οκτωβρίου. Η Ραγιο με νίκη επί της Σεβιλλης έσπασε σερί κλαρινέ στα 4 τελευταία πριν το νικηφόρο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα 5 συνεχόμενα Over της Ραγιο όπως επίσης και τα 3 στα 4 τελευταία της Γραναδα. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΧΕΤΑΦΕ: Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει η Σαραγοσα στις ειδικές συνθήκες της Πριμερά. Με 9 ήττες 1 ισοπαλία στις 10 τελευταίες αγωνιστικές σκοράροντας μόλις 1 φορά στα 6 τελευταία του πρωταθλήματος.  Η Χεταφε με 4 νίκες στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις δίνει τη δική της μάχη. --  2  --

** ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΑΛΚΟΚΟΡΝ: Δίκαιο φαβορί του αγώνα η Βαγιαδολιδ που διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη έδρα της Σεκουντα. Η Αλκοκορν δύσκολα βάζει...αλλά και δύσκολα τρώει. Εύκολα η δύσκολα --  1  -- .

** ΕΛΤΣΕ - ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ: Καθαρός άσος.

** ΟΥΕΛΒΑ - ΧΙΡΟΝΑ: Μια καλή προσπάθεια της Ουελβα στα τελευταία παιχνίδια την έβγαλε από τα δύσκολα. Η Χιρονα με κάτι τσιμπήματα αραιά και που, προσπαθεί να καλύψει χαμένο έδαφος. --  1  -- .

** ΓΑΛΑΤΑ - ΚΑΡΑΜΠΟΚ: Αν βρεθεί καμιά τιμή στο Over στο 1.55+...αξία. Over 2.5

** ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Το ξύλο το «φαγε» ο Ολυμπιακός. Θα πληρώσει τα σπασμένα ο Λεβαδειακός. Over 2.5

** ΛΙΡΣ - ΓΑΝΔΗ: Το χω πιο δύσκολο, λίγο η αστάθεια της φιλοξενούμενης, λίγο κάτι περίεργα της Λιρς...μπαίνει στο ψυγείο.
** ΜΑΛΙΝ - ΜΟΝΣ: Μόνο με το Over αν ήταν κάτι να ασχοληθούμε. Over 2.5

** ΚΑΤΑΝΙΑ - ΡΟΜΑ: Μπελάς σκέτος η Κατανια, αλλοπρόσαλλη...όπως ξυπνήσει κλπ. Η Ρομα για πρώτη φορά φέτος καταφέρνει 3 σερί νίκες. Η τρέλα που τους δέρνει μπορεί να βγάλει Over 2.5

** ΑΖΑΞΙΟ - ΟΣΕΡ: Καλό κλείσιμο πριν τη διακοπή έκανε η Αζαξιο με 2 νίκες επί Ρεν εντός και Σοσο εκτός. Η Οσερ αρκουδίζει, κάνα δύο αναλαμπές τη φέρνουν πάνω από το γκρουπ τον 4 τελευταίων ομάδων. Τα 5 Over της Οσερ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές και τα 4 στα ίδια της Αζαξιο δίνουν τύχη στοOver 2.5. --  1  -- .

** ΜΟΝΠΛΙΕ - ΛΥΩΝ: Άσχημα μαντάτα οι 2 ήττες 1 ισοπαλία της Μονπελιε που τα είδε για πρώτη φορά μπροστά της μαζεμένα. Μετά από 4 νίκες έχασε η Λυων μέσα στη Βαλενσιν, εκτός έδρας είναι μέτρια.Over 2.5

** ΜΠΟΡΝΤΟ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Υπερέχει η Μπορντο ιδιαίτερα στα εντός εκτός, η Βαλενσιεν είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του Σαμπιονα με μόλις 2 βαθμούς σε 10 εκτός έδρας παιχνίδια. --  1  -- .

** ΜΠΡΕΣΤ - ΝΙΣ: Πιο ισορροπημένη η Μπρεστ με την ισοπαλία να την έχει κάνει τέχνη καθώς (12) σε 19 αγωνιστικές. Η Νις δεν μπορεί εκτός έδρας, δέχτηκε γκολ κα στις 9 εξόδους της. Παρεμπιπτόντως η Μπρεστ μαζί με τη Ρεν είναι οι μόνες εντός έδρας αήττητες ομάδες του Σαμπιονα.  --  1  -- .

** ΝΑΝΣΙ - ΛΟΡΙΑΝ: Πήρε κάτω βόλτα η Λοριαν στο Σαμπιονα με πλέον αρνητικό ότι σκόραρε μόλις 1 γκολ στα 4 πιο πρόσφατα.

** ΝΤΙΖΟΝ - ΕΒΙΑΝ : Από 6 Over έρχεται η Εβιαν που μετρά 6 G/G στις 6 τελευταίες εξόδους της. Δε λέει όχι η Ντιζον. Over 2.5

** ΠΑΡΙ - ΤΟΥΛΟΥΖ: Βγάζουν βαθμό δυσκολίας οι 2 ήττες της Τουλουζ στις 10 τελευταίες αγωνιστικές.
** ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΣΟΣΟ: Με το χειρότερο τρόπο έκλεισε πριν τη διακοπή η Σοσο, 5 ήττες 1 ισοπαλία με τέρματα (1-9). Κάκιστη και στα 6 τελευταία εκτός με μόλις 2 γκολ ενεργητικό. Η Σεντ Ετιεν έχασε από Παρι και Λυων στις 12 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, άλλα πράματα. --  1  -- .


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa