Τρόμος στην Θάσο:Ακυβέρνητο πλοίο με μικρά παιδιά [BINTEO]

Τον απόλυτο τρόμο για περισσότερες από έξι ώρες έζησαν οι 104 επιβάτες του πλοίου «Θάσος 6», οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στα ανοιχτά, καθώς εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων δεν μπορούσε να «δέσει» το πλοίο.


Ανάμεσα τους μικρά παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών, τα οποία τρόμαξαν τόσο πολύ που βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ. Λαχτάρα έζησαν και οι γονείς τους, που παρέμεναν στην προκυμαία στους -8 βαθμούς Κελσίου, βλέποντας την προσπάθεια του πλοίου να δέσει, ανήμποροι να βοηθήσουν τα παιδιά τους.

Οι εικόνες από το εσωτερικό του πλοίου ήταν εφιαλτικές: Τα παιδιά, τα οποία επέστρεφαν από εκδρομή, ήταν σοκαρισμένα και ούρλιαζαν τρομαγμένα, ενώ και οι υπόλοιποι επιβάτες δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Τα κύματα έφταναν στο κατάστρωμα του πλοίου κάνοντας την εικόνα ακόμα πιο τρομακτική.

Η φοβερή περιπέτεια, που κράτησε από τις 18:30 το απόγευμα μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα, «ξύπνησε» μνήμες του πρόσφατου περιστατικού στην Ιταλία και ο φόβος εντάθηκε. Την κατάσταση δυσχέραινε  η πολύ χαμηλή θερμοκρασία, η οποία δεν ξεπερνούσε τους -8 βαθμούς.

Η προσπάθεια απεγκλωβισμού ήταν γιγάντια. Τελικά με την βοήθεια γερανοφόρου καλαθοφόρου οχήματος, που κατάφερε να ρυμουλκήσει το πλοίο, απεγκλωβίστηκαν οι επιβάτες, όμως τα οχήματα παραμένουν μέσα, αφού το πλοίο δεν έχει δέσει ακόμα στο λιμάνι.

Δείτε τι είπε αυτόπτης μάρτυρας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ...

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa