Ρία Αντωνίου-Δωροθέα Μερκούρη: Ξετρελαίνουν τους Ιταλούς! Δείτε πώς έφτασαν να «κατακτήσουν» το ιταλικό κοινό [BINTEO]

Δωροθέα Μερκούρη-Ρία Αντωνίου. Δύο Ελληνίδες που έχουν ξετρελάνει το ιταλικό κοινό. Δύο Ελληνίδες που με το ταμπεραμέντο τους έχουν κάνει τους Ιταλούς να παραμιλούν. 

Εδώ και πολλά χρόνια, η Δωροθέα Μερκούρη ζει και εργάζεται στην Ιταλία. Οι εμφανίσεις της, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στις πασαρέλες λαμβάνουν διθυραμβικές κριτικές από τους υπευθύνους, αφού φροντίζει πάντοτε να είναι προσεγμένη, σοβαρή και με την απόλυτη προσήλωση σε αυτό που κάνει. Αλλωστε, πλέον γνωρίζει την ιταλική αγορά πολύ καλά, ενώ και σε προσωπικό επίπεδο έχει προσαρμοστεί πλήρως. 

Πρόσφατα, είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή: «Όλα ξεκίνησαν τόσο ξαφνικά και τόσο τυχαία για μένα. Εκανα βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι συγκεκριμένα, όταν είδα τυχαία μια φίλη μου και μου πρότεινε να γίνω μοντέλο. Ετσι άρχισε η πορεία μου». 

Κατά την διάρκεια ενός από τα μεγαλύτερα σόου της γειτονικής χώρας, χόρεψε συρτάκι, «απογειώνοντας» τόσο το κέφι, όσο και τα ποσοστά τηλεθέασης. Και συνεχίζει… ακάθεκτη. Αποκορύφωμα των τελευταίων εμφανίσεών της, η επίδειξη μόδας του Ζαν Πωλ Γκωτιέ, για την οποία ήδη σας μιλήσαμε, όπου ο διάσημος μόδιστρος την μετέτρεψε σε Amy Winehouse.        

Μπορεί η Ρία Αντωνίου να τραβάει τα πάνδεινα από τους κριτές του ιταλικού Dancing with the Stars, ωστόσο έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, ο οποίος και την κατατάσσει κάθε Κυριακή στις πρώτες θέσεις του Ballando con le stelle. 



To μοντέλο διαγωνίζεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με τα μεγαλύτερα αστέρια της ιταλικής σοουμπιζ, ενώ στο κάστινγκ που είχε για την επιλογή της τελικής 12άδας συμμετείχαν μοντέλα από όλο τον κόσμο.  

Οι χορευτικές της φιγούρες έχουν αφήσει το κοινό με το στόμα ανοικτό. Οσο για το κορμί της; Τα λόγια είναι περιττά. 

Σημειώνουμε ότι η Χριστίνα Παππά, αλλά και η Βάνα Μπάρμπα, ήταν  δύο ακόμη Ελληνίδες που έκαναν καριέρα στην Ιταλία. Μάλιστα, το 2006 το κοινό κατέταξε την Χριστίνα Παππά σε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα της χώρας. 

Δείτε το αφιέρωμα στις Ελληνίδες της Ιταλίας όπως μεταδόθηκε από την Πρωινή Μελέτη. 


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa