6εκ.λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν στον δήμο Αχαρνών – Η μεγαλύτερη σύλληψη της δεκαετίας


Εκατοντάδες κούτες βρέθηκαν σε δύο διαφορετικά "χτυπήματα" της Αστυνομίας…

Έξι εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν, ύστερα από πολλές ημέρες ερευνών, στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρώσσου, στον Δήμο Αχαρνών, χτες το βράδυ! Χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη σύλληψη των τελευταίων ετών..

Έξι εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα βρέθηκαν, ύστερα από πολλές ημέρες ερευνών, στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρώσσου, στον Δήμο Αχαρνών, χτες το βράδυ! Χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη σύλληψη των τελευταίων ετών στο Δήμο μας και πραγματοποιήθηκε από τις Ειδικές Δυνάμεις Δυτικής Αττικής με επικεφαλή τον Ταξίαρχο κ. Γούλα, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών τον Διοικητή κ. Μπουτσαρέλη και τον Διευθυντή της Β’ Υποδιεύθυνσης κ. Μπατζιάνα.

Είναι πολλοστή φορά που ανακαλύπτονται φορτηγά ή αποθήκες με λαθραία τσιγάρα στην πόλη μας, ωστόσο, το χτεσινοβραδινό εύρημα ήταν από τα μεγαλύτερα. Πληροφορίες του ACHARNORAMA μιλούν για μία ποσότητα που θα γέμιζε λαθραία τσιγάρα κυριολεκτικά όλη την Αττική!

Ένας Κούρδος και ένας Ρωσοπόντιος ήταν τα δύο πρόσωπα που έκαναν τις λάθος κινήσεις με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν τα σχέδια τους και να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας. Μάλιστα η συγκεκριμένη ποσότητα δεν ήταν από μία «συμμορία» αλλά δύο διαφορετικές που έτυχε να εντοπιστούν την ίδια ακριβώς ώρα, στο ίδιο σημείο!

Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη σύλληψη σε καιρούς οικονομικής κρίσης δεν αποτελεί μόνο προστασία της υγείας του καταναλωτή, αφού ουδείς γνωρίζει την ποιότητα των τσιγάρων, αλλά και ένα «χτύπημα» στην διακίνηση «μαύρου» χρήματος στην Ελλάδα.

Οι έρευνες συνεχίζονται με στόχο να βρεθεί η… πηγή του κακού, αφού τα τσιγάρα δεν ήρθαν ουρανοκατέβατα στην πόλη των Αχαρνών!


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa