4 πράγματα που θα την ξενερώσουν στη στιγμή!


Τις γυναίκες μπορείς να τις κερδίσεις στη στιγμή με το χαμόγελο «του νικητή» ή με την αίσθηση του χιούμορ σου και άλλα τέτοια, όμως μπορείς εξίσου άμεσα να τις ξενερώσεις με ορισμένες φρικτές συνήθειες και… χαρακτηριστικά σου... Μερικά από αυτά είναι εύκολο να διορθωθούν, απλά με το να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή σου. 
Για τα άλλα, ωστόσο, δε μπορείς παρά ν’ αλλάξεις γνώμη και να εξασκηθείς για να τα ξεφορτωθείς. Η πρακτική αυτή δεν υπόσχεται να σε κάνει τέλειο, αλλά τουλάχιστον ίσως σε κάνει ανεκτό! Αυτό, φυσικά, αν υποθέσουμε ότι τόσο καιρό δεν καταβάλλεις προσπάθεια να μείνεις μόνος, έρημος και αποκρουστικός.
 
1. Λιπαρά μαλλιά
Οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται εάν είσαι ακόμα προσκολλημένος στη grunge μανία των 90’s ή αν έδωσες στα μαλλιά σου τη λιπαρή αυτή εμφάνιση επίτηδες με gel. Η θέα ενός γλοιώδους κεφαλιού απλά δεν της κολλάει. Βέβαια, σε μερικές γυναίκες αρέσει αυτή η ανεμελιά του χαλαρού τύπου, αλλά όχι αυτού που είναι τόσο χαλαρός, ώστε ξεχνάει να λούσει τα μαλλιά του. Τα μόνα πράγματα που περνούν από το μυαλό μιας γυναίκας όταν βλέπει λιπαρά μαλλιά είναι το πόσο αηδιαστικό θα ήταν να περάσει τα δάχτυλά της ανάμεσα τους και το πόσο μεγάλο λεκέ θα άφηνε το κεφάλι σου στη σατέν  μαξιλαροθήκη  της.
 
2. Δυσωδία
Είτε εμφανίζεται με τη μορφή της κακής αναπνοής, είτε από 
βρωμερές μασχάλες ή από κάτι που μυρίζει σαν καβάλος σε σήψη, η άσχημη μυρωδιά οποιουδήποτε είδους και κατηγορίας 
ανακηρύσσεται σαφώς και εκτάκτως…. ξενέρωμα. Αυτό, στη περίπτωση που προέρχεται από το σώμα σου, τα ρούχα σου ή το διαμέρισμά σου. Extra ξενέρωμα, αν η μυρωδιά έρχεται από το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου, αφού οι γυναίκες όχι μόνο θα καταλάβουν πόσο ακατάστατος είσαι, αλλά ότι μπορεί επίσης να κρύβεις ένα πτώμα εκεί.
3. Το στυλάκι του Casanova
Ακόμα και αν είσαι πιο hot κι απ’ το πιπέρι καγιέν, αν δείξεις ότι «το έχεις», μπορείς να αποχαιρετήσεις από τώρα τις πιθανότητές σου μ’ ένα στερνό αντίο. Οι γυναίκες προτιμούν συνήθως τα πιο προσγειωμένα παιδιά από τον κύριο «Τέλειο» με την αυτάρεσκη αίσθηση υπεροχής. Επίσης, δεν θέλουν ν’ ακούσουν για τις δεκάδες γυναίκες που έριξες στο κρεβάτι, ούτε για τις εκατοντάδες καρδιές που ράγισες ή ακόμη, ότι είσαι τόσο σίγουρος πως η σερβιτόρα πεθαίνει να κοιμηθεί μαζί σου.
 
4. Απέχθεια για τα ζώα
Δεν χρειάζεται να γουργουρίζεις ή να κάνεις «γούτσου-γούτσου» σε κάθε κουτάβι που βλέπεις, αλλά μια συμπάθεια για τα ζώα πρέπει να την έχεις. Τύποι που μισούν τα ζώα είναι πιθανό να μισούν και τους ανθρώπους, και οι γυναίκες δεν θέλουν να βγαίνουν με άνδρες οι οποίοι περιβάλλονται από τέτοια αρνητικά συναισθήματα. Ο βασανισμός των ζώων είναι το ένα από τα τρία προειδοποιητικά σημάδια ότι ένα άτομο θα μπορούσε να είναι δολοφόνος. Τα άλλα δύο είναι ο εμπρησμός και το βρέξιμο του κρεβατιού, δύο από τα πράγματα που μάλλον θα πρέπει να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού, αν δεν θέλεις να τρέχουν οι κοπέλες ουρλιάζοντας προς τους λόφους.



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa