Τραγωδία: 48χρονη πέθανε σε μηχάνημα αδυνατίσματος


Μία απίστευτη ιστορία με πολλά αναπάντητα ερωτήματα συγκλονίζει την Κύπρο. Σε Ινστιτούτο Αισθητικής, μία 48χρονη άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ βρισκόταν σε μηχάνημα αδυνατίσματος. Νεκρή είναι η Μαριάννα Κουμπαρή Θεμιστοκλέους.

Σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία, γύρω στις 7.30 χθες το βράδυ, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μόνη της, στο Ινστιτούτο Αισθητικής συγγενικού της προσώπου που βρίσκεται στην περιοχή Δάλι.Η 48χρονη ήταν συνδεδεμένη με μηχάνημα αδυνατίσματος, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τις αισθήσεις της.

Τραγική λεπτομέρεια, την ώρα του συμβάντος η γυναίκα μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό της πρόσωπο, το οποίο μόλις κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ταυτόχρονα επικοινώνησε με την κόρη της γυναίκας για να πάει στο  Ινστιτούτο και να δει από κοντά τι έχει συμβεί.

Όταν έφθασε η κοπέλα, βρήκε τη μητέρα της αναίσθητη.  Η 48χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή. Από τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις, εικάζεται ότι ο θάνατος της προήλθε από ηλεκτροπληξία.

Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας αναμένεται τώρα να ρίξει η νεκροψία.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa