Αθώος δηλώνει ο 29χρονος κομμωτής για τον τριπλό φόνο στην Πάφο


Ενώπιον της δικαιοσύνης προσήχθη εκ νέου σήμερα ο 29χρονος κομμωτής, από την Πάφο, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της εγκύου Μολδαβής Γιούλα Οπόροκ και της τρίχρονης κόρης της, που διεπράχθη στην παραλία της Αχέλειας.

Με συνοπτικές διαδικασίες, που κράτησαν σχεδόν δέκα λεπτά, ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της δίκης.




Ο ύποπτος για το φόνο, με τον οποίο η 24χρονη διατηρούσε δεσμό τον τελευταίο χρόνο, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου και δήλωσε αθώος. 
Στόχος της υπεράσπισης του υπόπτου είναι να κερδηθεί χρόνος προκειμένου να μελετηθούν καλύτερα όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν για την υπόθεση του φόνου.
Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στις 23 Ιανουαρίου για να συνεχιστεί η δικαστική διαδικασία.
Μετά τη σύντομη αυτή διαδικασία, ο ύποπτος μεταφέρθηκε και πάλι στις κεντρικές φυλακές.
 Συγγενείς των θυμάτων του τριπλού φονικού βρίσκονταν και σήμερα έξω από το Δικαστήριο Πάφο. Δεν έλειψαν τα μικροεπεισόδια και οι εντάσεις μεταξύ των συγγενών και του υπόπτου κατά την έξοδο του από τη δικαστική αίθουσα αλλά τα μέτρα που πήρε η Αστυνομία για αποφυγή σοβαρότερων επεισοδίων ήταν ιδιαίτερα αυστηρά.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa