Άγριος Βασανισμός 18χρονου απο τον Πατέρα της φίλης του γιατί δεν ήθελε να χωρίσει

.Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι εν έτει 2012, ένας 18χρονος θα έπεφτε θύμα άγριου βασανισμού, από τον πατέρα της κοπέλας του, επειδή του ζήτησε να την χωρίσει και ο νεαρός το αρνήθηκε...

Η ιστορία αγάπης των δύο νέων, με την απρόσμενη όμως κατάληξη, έχει προκαλέσει σάλο στην Κρήτη, και οι διωκτικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς υπάρχει ο φόβος της αντεκδίκησης από την πλευρά της οικογένειας του αγοριού.

Η απίστευτη ιστορία συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 39χρονος πατέρας αποφάσισε να «τιμωρήσει» το φίλο της 14χρονης κόρης του, επειδή δημιούργησε σχέση μαζί της.

Ο νεαρός, όπως αναφέρει αναφέρει δημοσιογράφος του cretalive σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star, κλήθηκε από τον πατέρα της μικρής να συζητήσουν για την σχέση αυτή. Σύμφωνα με τον νεαρό, ο πατέρας του ζήτησε να βάλουν τέλος στο δεσμό τους.

Ο 18χρονος όμως αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει, μετά από πολλές ώρες στο νοσοκομείο άγρια χτυπημένος και βασανισμένος.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την αστυνομία, το ΑΤ Μοιρών σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 39χρονου για σωματικές βλάβες, απειλές, παράνομη κατακράτηση και παράνομη βία σε βάρος του 18χρονου.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 37χρονος - το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται επίσης στη δικογραφία- καθώς κατηγορείται ότι μαζί με τον πατέρα της κοπέλας απείλησαν τον νεαρό.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο 18χρονος, ο πατέρας της κοπέλας τον χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματος, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια τον μετέφερε με τη βία σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, όπου πήγε και ο 37χρονος και τον απείλησαν από κοινού για τη ζωή του.

Μετά, αφού ο 39χρονος οδήγησε σε ερημική τοποθεσία τον 18χρονο, του έδεσε τα χέρια με αυτοκόλλητη ταινία, τον χτύπησε με μεταλλικό εργαλείο, σε διάφορα σημεία του σώματος του, προκαλώντας του εκ νέου σωματικές βλάβες και με διάφορες πράξεις πρόσβαλλε την προσωπικότητα του.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναζητούνται για να συλληφθούν. 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa