VIDEO: Όταν η δολοφονημένη φοιτήτρια παρουσίαζε εκδήλωση στην Καστοριά


VIDEO: Όταν η δολοφονημένη φοιτήτρια παρουσίαζε εκδήλωση στην ΚαστοριάΣοκάρει το πανελλήνιο η δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας Ανδριάνας Γαργικιώτη από τον 35χρονο σύντροφό της στην Καστοριά.
Η 21χρονη από την Κέρκυρα βρέθηκε το πρωί κοντά στη λίμνη, άγρια δολοφονημένη από τον άνδρα με τον οποίο είχε σχέση εδώ και έναν χρόνο.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Καστοριά πριν από έναν χρόνο. Το κορίτσι είχε πάει για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο ΤΕΙ, ενώ ο 35χρονος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.
Ο 35χρονος φέρεται να τη ζήλευε και ίσως αυτό ήταν που τον οδήγησε στο έγκλημα.
Λίγο μετά το έγκλημα ο 35χρονος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook:
«Λυπάμαι και συγγνώμη... ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει... σε αγάπησα... σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!!. 1 ολόκληρο χρόνο μαζί και από εδώ και πέρα για πάντα ως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ μαζί σου! Άλλωστε 1 χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του... Έρχομαι (Νιέχ-Νιέχ μου).
Η νεαρή κοπέλα ήταν πολύ δημοφιλής και αγαπητή στην κοινωνία της Καστοριάς και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.
Μάλιστα η Ανδριάνα είχε συμμετάσχει και στην παρουσίαση του τοπικού καρναβαλιού "τα Ραγκουτσάρια", για λογαριασμό του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ 1.
Δείτε το βίντεο:
mediagate

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa