Αποκαλυπτικό video για όσα έκανε ο Στρος Καν τη μοιραία νύχτα!



Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας!
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν βγαίνει από το ασανσέρ, κατευθύνεται στη ρεσεψιόν, πληρώνει τον λογαριασμό του, ήρεμος, κατόπιν βγαίνει από την κεντρική είσοδο του «Sofitel», με γρήγορο βήμα αλλά..

... χωρίς να τρέχει. Ο διευθυντής του ΔΝΤ δεν προλαβαίνει το πρώτο ταξί που περνάει, παίρνει το επόμενο.

Είναι η αρχή του βίντεο που πρόβαλε χθες κατ' αποκλειστικότητα στη Γαλλία το δίκτυο BFM, από τις κάμερες ασφαλείας του «Sofitel», τη μοιραία εκείνη ημέρα του Μαΐου που ο Ντομινίκ Στρος-Καν βρέθηκε από φαβορί για επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας, κρατούμενος για τον βιασμό μιας καμαριέρας.

Είναι το ίδιο εκείνο βίντεο που ο βετεράνος αμερικανός δημοσιογράφος Τζέι Επσταϊν είχε (προ)καλέσει τον όμιλο Accor, ιδιοκτήτη των «Sofitel», να δημοσιοποιήσει, απειλώντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα το έδινε ο ίδιος στη δημοσιότητα - για να παραδεχθεί κατόπιν πως δεν το είχε στα χέρια του, έπρεπε να του το δώσει «η πηγή μου». Ασαφές παρέμενε χθες ποιος έδωσε τελικά το βίντεο στο BFM.

Σκηνή πρώτη: ο DSK αποχωρεί, ξέρουμε πως έχει ραντεβού για φαγητό με την κόρη του. Σκηνή δεύτερη: η καμαριέρα Ναφισατού Ντιαλό βγαίνει από το ίδιο ασανσέρ μαζί με μια προϊστάμενή της και έναν υπεύθυνο ασφαλείας, έναν «μαύρο γίγαντα» ονόματι Ντέρεκ Μέι. Η Ντιαλό θα αφεθεί για ώρα να περιμένει μόνη, καθισμένη σε έναν διάδρομο. Πολλά μέλη του προσωπικού περνούν από μπροστά της χωρίς να σταματήσουν. Κατόπιν, μαζεύεται κόσμος για να την ακούσει.

Η Ντιαλό χειρονομεί έντονα, δείχνει σαν να αναπαριστά τα όσα καταγγέλλει πως υπέστη. Κι έπειτα ξανακάθεται και ξαναβρίσκεται μόνη. Ειδοποιείται - έχει πια περάσει μία ώρα απ' όταν έφυγε ο DSK - η Αστυνομία. Και ένα λεπτό αργότερα βλέπουμε τον διαβόητο «χορό της χαράς» που κατήγγειλε ο Επσταϊν. Πρωταγωνιστές, ο «μαύρος γίγαντας» Ντέρεκ Μέι και ο επικεφαλής μηχανικός του «Sofitel», Μπράιαν Γίαργουντ.

Οι «πανηγυρισμοί» δεν διαρκούν τρία λεπτά, όπως είχε αρχικά υποστηρίξει ο Επσταϊν. Διαρκούν 13 δευτερόλεπτα, παραμένουν πάντως ανεξήγητοι. Το βίντεο πυροδότησε ποικίλες αντιδράσεις. Οι δικηγόροι της Ντιαλό είδαν «μια νέα απόδειξη πως λέει την αλήθεια».

Ο όμιλος Accor κατήγγειλε την «άσκοπη έκθεση μελών της ομάδας» του «Sofitel» «στη μιντιακή περιέργεια». «Κανένα στοιχείο δεν επικυρώνει τη θεωρία της συνωμοσίας εις βάρος του DSK. Αρκετές σκηνές όμως παραμένουν περίεργες», σχολίασε από την πλευρά της η «Monde». Τη μεγαλύτερη αίσθηση, πάντως, την προκάλεσε μια δήλωση του Ανρί Λεκλέρκ, ενός από τους δικηγόρους του Στρος-Καν: «Δεν έχω αποδείξεις πως υπάρχει συνωμοσία».


metrogreece.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa