VIDEO: Kι άλλη μήνυση «έφαγε» ο Γκλέτσος


Σάλο έχουν προκαλέσει στην Στυλίδα οι υπαινιγμοί του Δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου για παραβατικότητα και αποστήματα μέσα στο χωριό του Αη Βασίλη,

 στο Πάρκο του Λαού και γενικότερα στην πόλη, μετά τον άγριο καβγά με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Ευάγγελο  Κυριακίδη.

 Για πολιτικό καπρίτσιο κάνει λόγο ο κ.Κυριακίδης ο οποίος κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ.Στυλίδας κατά του Απόστολου Γκλέτσου. «Κάποιοι ήθελαν να απομακρυνθώ από αυτή την επιτυχημένη εκδήλωση που ήταν έμπευσή μου»δήλωσε στο Star Κεντρικής Ελλάδος.
Οι δύο άνδρες πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο Λαμίας λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης αφού επέλεξαν να μην περάσουν την νύχτα στο νοσοκομείο. Αργά χθες το απόγευμα ο 
εισαγγελέας διέταξε την λήξη της διαδικασίας του αυτοφώρου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος. Εναντίον του δημάρχου εκκρεμούν δύο μηνύσεις αφού εκτός από τον Ευάγγελο Κυριακίδη, μήνυση για εξύβριση, απειλή και κλοπή έχει 
καταθέσει και ο πατέρας του προέδρου, Γιώργος Κυριακίδης ο οποίος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από τον Απόστολο Γκλέτσο στο ναυτιλιακό γραφείο που διατηρεί στην Στυλίδα. 
Σύμφωνα με τον Γιώργο Κυριακίδη ο δήμαρχος εισέβαλλε ως μαινόμενος ταύρος στην επιχείρησή του προκαλώντας υλικές φθορές ενώ φεύγοντας πήρε μαζί του ένα laptop ιδιοκτησίας του γιού του.
Οι κάτοικοι της Στυλίδας έχουν μοιραστεί στα δύο με τους μεν να θεωρούν πως ένας δήμαρχος δεν πρέπει να φτάνει σε ακρότητες και τους δε να δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και να στηρίζουν την προσπάθειά του να καθαρίσει την πόλη από αρνητικά στοιχεία.
Την ίδια ώρα στο χωριό του Αη Βασίλη το παραμύθι συνεχίζεται με τους συνεργάτες των δύο ανδρών που εμπνεύστηκαν το έργο αυτό να προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το 
Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Από το πρωί αρκετά σχολεία επισκέφθηκαν το χωριό ανάμεσά τους και το Ειδικό Σχολείο. Οι συντελεστές του εγχειρήματος καλούν τον κόσμο να μείνει ανεπηρέαστος και ενημερώνουν πως το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα συνεχιστεί κανονικά.

prionokordela

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa