Στην Ισλανδία , ένας από τους απώτερους γαστρονομικές λιχουδιές είναι η σήψη καρχαρία (Hákarl). Λένε ότι η "προετοιμασία" αρχίζει απο τον χασάπη του καρχαρία σε μικρά κομμάτια.
Στη συνέχεια, τους κρεμάτε σε ένα υπόστεγο, όπου είναι αποξηραμένα. Τα κομμάτια, με το χρόνο , παίρνουν ένα κίτρινο χρώμα ... και αν η μυρωδιά της σήψης καρχαρία εκτείνεται για αρκετά μέτρα, τότε σημαίνει ότι είναι έτοιμη σωστά. Λένε ότι τα ούρα μυρίζει σάπιο, άσχημη αρκετά !!!!.
Στη συνέχεια θα δείτε μερικές φωτογραφίες από αυτό το γεύμα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα στην Ισλανδία . Θα δείτε επίσης μερικά βίντεο από τους χωρικούς να τρώνε σάπιο κρέας καρχαρία και άλλα τρόφιμα εξίσου σπάνια.
Στη συνέχεια, τους κρεμάτε σε ένα υπόστεγο, όπου είναι αποξηραμένα. Τα κομμάτια, με το χρόνο , παίρνουν ένα κίτρινο χρώμα ... και αν η μυρωδιά της σήψης καρχαρία εκτείνεται για αρκετά μέτρα, τότε σημαίνει ότι είναι έτοιμη σωστά. Λένε ότι τα ούρα μυρίζει σάπιο, άσχημη αρκετά !!!!.
Στη συνέχεια θα δείτε μερικές φωτογραφίες από αυτό το γεύμα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα στην Ισλανδία . Θα δείτε επίσης μερικά βίντεο από τους χωρικούς να τρώνε σάπιο κρέας καρχαρία και άλλα τρόφιμα εξίσου σπάνια.
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!