Ποιος είναι ο Tom Cruise;


Πριν από λίγες ημέρες ο Tom Cruise βρέθηκε στην Ινδία, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας: «Mission Impossible: Ghost Protocol».





Μέχρι εδώ όλα καλά! Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν περίπου 200…θαυμαστές του με φωτογραφικές μηχανές στα χέρια για να τον απαθανατίσουν.




Με μία μικρή λεπτομέρεια, κανείς από αυτούς δεν γνώριζε ποιος είναι ο ηθοποιός. Η εταιρεία προώθησης της ταινίας τους προσέλαβε για 3 δολάρια τον καθένα, ώστε να παραστήσουν τους φανατικούς θαυμαστές!


Βέβαια, κανείς δεν τους είπε να μην το αναφέρουν και έτσι πολλοί από αυτούς το δήλωσαν σε ινδικά μέσα. Συγκεκριμένα, ένας από αυτούς περιέγραψε όλη τη 


διαδικασία: "Μας είπαν να έρθουμε εδώ στη 1 και να περιμένουμε έναν ξένο πολύ διάσημο άντρα να βγει από την πόρτα και να αρχίσουμε να ζητωκραυγάζουμε μόλις 


τον δούμε. Δεν ξέραμε καν ποιος ήταν! Υπήρχε μπουφές για να φάμε, ενώ αργότερα μας πλήρωσαν 150 ρουπίες τον καθένα για τη δουλειά! Είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια, πηγαίνουμε σε τηλεοπτικά show και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις όπου χρειάζονται κοινό!"

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa