Ανυποψίαστοι sexy '' εραστές'' πέφτουν στην παγίδα των Μπράβων



Κύκλωμα με κάμερες σε ροζ γκαρσονιέρα στην Αχαϊα… ‘Μπράβοι” εκβιάζουν τους εραστές!
Μια καλοστημένη παγίδα, που αναγκάζει πολλούς να πληρώνουν το κύκλωμα, για να μην βουν προς τα...
έξω, τα καυτά βίντεο, με πρωταγωνιστές τους ίδιους…

H κρίση στη νύχτα είναι γνωστή, ο «ανταγωνισμός» μεταξύ των νεαρών «μπράβων» μεγάλος και αυτό, όπως φαίνεται, τους αναγκάζει να εφευρίσκουν νέες μεθόδους για να… βγάζουν «μεροκάματο»! Γνωρίζοντας λοιπόν πως λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης που βιώνουν τα νυχτερινά κέντρα, αποφάσισαν να βρουν διέξοδο με… έναν ιδιότυπο εκβιασμό!

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας “Κόσμος”, ομάδα νεαρών «φουσκωτών», ψαρεύει πελάτες για....

.....ερωτική συνεύρεση με νεαρή (η οποία είναι στο «κόλπο») και στη συνέχεια τους εκβιάζουν είτε με απειλή ξυλοδαρμού, είτε με την απειλή πως… θα δώσουν το «καυτό» βίντεο στην σύζυγό τους!

Οι ανυποψίαστοι «εραστές» – πελάτες των «φουσκωτών» δεν γνωρίζουν πως στη γκαρσονιέρα της Πλατείας Όλγας (κοντά στην Πλατεία) έχει στηθεί… ολόκληρο στούντιο! Έχουν τοποθετήσει μικρές κάμερες σε δύο τουλάχιστον σημεία και όλα βιντεοσκοπούνται, εν αγνοία τους!

Σύμφωνα με το dete.gr, οι πελάτες, πληρώνουν ένα πολύ μικρό ποσό για να συνευρεθούν με τη «νεαρή» (αυτό είναι και το «δόλωμα»), χωρίς να γνωρίζουν πως στη συνέχεια… θα πληρώσουν πολύ ακριβά… Σύμφωνα με όσα λέγονται, σε συνάρτηση με την οικονομική επιφάνεια του πελάτη, οι «μπράβοι» ενδέχεται να ζητήσουν ακόμη και μηνιάτικο, προκειμένου να μην δώσουν το βίντεο… Και φυσικά με την απειλή του εκβιασμού αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο καταγγελίας του εκβιαζόμενου στην Ασφάλεια!

Η δράση των νεαρών – που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι άγνωστο αν είναι δύο ή τρεις, αφού το «ψάρεμα» γίνεται συνήθως από έναν – έχει γίνει γνωστή στην «πιάτσα» και στα διάφορα «στέκια» της πόλης! Θύματά τους ενδέχεται να έχουν πέσει αρκετοί Πατρινοί οι οποίοι κατά περίπτωση είτε πλήρωσαν πολλά για να εξασφαλίσουν την μυστικότητα για την πράξη τους, είτε εξακολουθούν να πληρώνουν το τίμημα του εκβιασμού…

http://www.newsit.gr/

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa