Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις στo Google για το 2011

Google, αναζήτηση, Αντέλ, Στιβ Τζομπς, Battlefield, iphone, ipad


Τη λίστα με τους δημοφιλέστερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους όρους αναζήτησης για το 2011, έδωσε στη δημοσιότητα η Google.

Στην 1η θέση βρίσκεται η Ρεμπέκα Μπλακ, τραγουδίστρια που έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσω του youtube, ενώ στη 2η θέση συναντάμε το κοινωνικό δίκτυο της Google, Google+, η κυκλοφορία του οποίου αναμενόταν με ιδιαίτερη ανυπομονησία από εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Ράιαν Νταν, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή του MTV «Jackass» και έχασε τη ζωή του από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 20 Ιουνίου του 2011, σε ηλικία 34 ετών.




Στην 4η θέση βρίσκεται η Κέισι Άντονι, η υπόθεση της οποίας απασχόλησε ιδιαίτερα τα αμερικανικά μίντια. Η Άντονι κατηγορήθηκε για το φόνο της 2 ετών κόρης της, η σορός της οποίας βρέθηκε θαμμένη σε δάσος, αλλά τελικά αθωώθηκε από το δικαστήριο.

Στην 5η θέση των δημοφιλέστερων όρων αναζήτησης στη Google βρίσκεται το πολυαναμενόμενο παιχνίδι της EA Battlefield 3, που έκανε τρελά νούμερα σε πωλήσεις, από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του.

Στην 6η θέση βρίσκεται το iPhone 5, το οποίο το περίμεναν όλοι οι λάτρεις τις Apple με μεγάλη ανυπομονησία και τελικά δεν έκανε την εμφάνισή του ποτέ.
Στην 7η θέση βρίσκεται η Αντέλ, στην 8η η περιοχή Τέπκο, που βρίσκεται κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα, στην 9η θέση βρίσκεται ο Στιβ Τζόμπς και στην 10η το iPad 2.

Η λίστα αυτή της Google ονομάζεται «Zeitgeist 2011» και είναι το αποτέλεσμα της έρευνας των δισεκατομμυρίων αναζητήσεων που έγιναν στη διάρκεια του 2011, ενώ η εταιρία υποστηρίζει πως είναι μία αντανάκλαση των γεγονότων που χαρακτήρισαν περισσότερο το έτος που φεύγει.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa