Πήγε να πεθάνει για την Manchester United

Το να παρακολουθεί κανείς την αγαπημένη του ομάδα.
..



μπορεί να είναι ιδιαίτερα αγχωτικό. Και δη όταν πρόκειται για ντέρμπι. Και δη όταν είσαι λίγο πιο φανατικός από τους υπόλοιπους οπαδούς, όπως στην περίπτωση μίας φιλάθλου της Manchester United, που το πάθος της λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή....










Σύμφωνα με το Reuters, μία 58χρονη γυναίκα χρειάστηκε την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς που ήταν παρόντες στο Old Trafford, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα, λόγω αγωνίας για την έκβασή του, έχασε τις αισθήσεις της.






Ανάλογα περιστατικά δεν είναι άγνωστα, με την κατάσταση να είναι γνωστή ως νόσος Addison.






Η νόσος πλήττει άτομα, των οποίων ο οργανισμός λόγω μεγάλου άγχους και έντασης, δεν παράγει επαρκή επίπεδα κορτιζόλης, η έλλειψη της οποίας μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλή πίεση αίματος ενώ ο ασθενής μπορεί να πέσει σε κώμα.






Όπως ανέφερε μέλος του ιατρικού προσωπικού, η ασθενής παρουσίασε συμπτώματα πανικού και ζάλης, ενώ ένιωθε απογοήτευση προς το τέλος κάθε αγώνα.






Τα συμπτώματα υποχωρούσαν ωστόσο, κάθε φορά που ο αγώνας ήταν μικρότερης σημασίας.






Για καλή της τύχη, η 58χρονη έλειπε σε διακοπές όταν η Manchester United ηττήθηκε με 6 - 1 από την Manchester City τον Οκτώβριο, ωστόσο, καθώς το περιστατικό είχε σημειωθεί πριν τον συγκεκριμένο αγώνα, οι γιατροί είχαν καταφέρει να περιορίσουν τα συμπτώματά της με την κατάλληλη θεραπεία, με αποτέλεσμα έκτοτε, να είναι σε θέση να παρακολουθήσει χωρίς κίνδυνο τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν.
frappedoupoli
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa