H "λέσχη" διέθετε τα πάντα αλλά όχι... άδεια


Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, τρεις άνδρες ηλικίας... 36,50,27 ετών ενώ αναζητείται ένας ακόμα 27χρονος για παράβαση του Νόμου Περί Παιγνίων Εράνων και Λαχειοφόρων αγορών. 

Ειδικότερα, κατόπιν πληροφοριών που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, διενεργήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται στο Ηράκλειο, ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται. 

Ο ένας 27χρονος, ως υπεύθυνος του καταστήματος κατηγορείται ότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, τέσσερα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα τύπου «ΡΟΥΛΕΤΑ», έξι ηλεκτρονικά παγνιομηχανήματα τύπου «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» μάρκας REAL MAGIC και τέσσερα ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα τα οποία περιέχουν λογισμικό πρόγραμμα παιγνίων «ΠΟΚΑ» και «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», στο ένα από αυτά κατελήφθη να συμμετέχει ο 36χρονος.

Ο 27χρονος συλληφθείς, αντιλαμβανόμενος την είσοδο αστυνομικών στον χώρο, πέταξε το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ σε κάδο απορριμμάτων. Τα χρήματα κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την διενέργεια των τυχερών παιγνίων. Ο 50χρονος βρισκόταν έξω από το κατάστημα ως τσιλιαδόρος, εποπτεύοντας τον εξωτερικό χώρο αυτού και βοηθούσε στην διενέργεια των τυχερών και απαγορευμένων παιγνίων.

Παράλληλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πέντε (5) κάμερες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί εσωτερικά και εξωτερικά του καταστήματος, κατέγραφαν την είσοδο και το δρόμο έξω από αυτό, για την έγκαιρη απενεργοποίηση των παιγνιομηχανημάτων σε γενόμενο έλεγχο.

Επίσης κατά τον έλεγχο ανευρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια κληρωτίδα η οποία απέδιδε χρηματικά ποσά στους υποψήφιους παίχτες εντός της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Όπως ανακοινώθηκε το κατάστημα, στερείται άδειας ίδρυσης και λειτουργίας.
cretalive.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa