ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: «Δεν βλέπω τηλεόραση, τα ελληνικά δεν μου αρέσουν, με θλίβουν» - Δείτε το βίντεο!

Πολλά χρόνια είχαμε να δούμε τον Χρήστο Πολίτη, που τον λατρέψαμε μέσα από το ρόλο του στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, «Λάμψη». Ο ηθοποιός χθες βράδυ πήγε να δει μια πολύ γνωστή θεατρική παράσταση και μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou».


Ο καταξιωμένος ηθοποιός δεν βγαίνει αλλά ήθελε πολύ να δει την συγκριμένη παράσταση. «Η αποψινή παράσταση για μένα είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια». Σήμερα δεν παρακολουθεί καθόλου τηλεόραση γιατί τον θλίβει ότι προβάλλεται σε αυτή. « Όχι, δεν βλέπω, τα ελληνικά δεν μου αρέσουν, με θλίβουν. Θλίβομαι για το πόσο έχε πέσει ο πήχης και τον καλλιτεχνικό χώρο. Δεν μιλάω για την τηλεόραση γιατί είναι ένα προϊόν υποκουλτούρας».


 Όσο για αν αναπολεί τα «χρυσά» χρόνιας της «Λάμψης» είπε: «Δεν αναπολώ τίποτα. Ότι ήταν να κάνω το έκανα». Σήμερα θα έπαιζε σε αντίστοιχη σειρά; « Όχι, ούτε θα ξανάπαιζα. Δεν θα συμμετείχα ούτε σαν θεατής. Είναι σαν να ναυαγήσει κάποιος στον Ατλαντικό και να κολυμπήσει από την Αγγλία στην Νέα Υόρκη, μεγάλο επίτευγμα αλλά δεν το ξανακάνει».





Πηγή: Gossip-Tv.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa