Τα σημερινά προγνωστικά για σήμερα ...


** ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΕΤΙΣ: Καθαρά ομάδα έδρας η Αθλ Μαδρίτης καθώς τους 18 από τους 19 μέχρι τώρα βαθμούς τους πήρε μέσα στην έδρα της. Η Μπετις χάνει στα 6 τελευταία ταξίδια της με τέρματα (2-10), η νίκη επί της Βαλενθια μετά από 9 ήττες 1 ισοπαλία ήρθε σαν προσωρινή λύτρωση. Τέλος τους δικό τους ενδιαφέρον έχουν τα 7 σερί Over της Αθλ Μαδρίτης και τα 3 σερί Over της Μπετις. Over 2.5 και --  1  -- .


** ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Στην πρόσφατη φόρμα υπερέχει η Ντεπορ, στην εντός εκτός έδρας φόρμα υπερέχει η Λας Παλμας. --  Χ  -- .

** ΜΑΝΙΣΑ - ΜΠΙΡΛΙΓΚΙ: Αυτές οι 2 σερί νίκες της Μπιρλιγκι «ανοίγουν δρόμους» σε συνέχεια με τη μόλις 1 ήττα εδώ και 6 αγωνιστικές. Η Μανισα μόνο την Καισάρεια καθάρισε στα 5 τελευταία του πρωταθλήματος. --  Χ2  --.

** ΒΑΡΕΖΕ - ΒΕΡΟΝΑ: Μια παρένθεση: Από 8 σερί νίκες έρχεται η Βερόνα. Κλείνει η παρένθεση.

** ΚΠΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ: Τα 4 γκολ που πέτυχε η Μαντσεστερ Γιουν τελείωσαν ένα επιθετικό πρόβλημα που κρατούσε από 15 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα στα 7 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος πριν την πρόσφατη τεσσάρα επί της Γουλβς η Μαντσεστερ Γιουν πετύχαινε 1 γκολ ανά αγώνα. Από εκεί και πέρα σε καλή φόρμα όπως δείχνουν οι 5 νίκες 1 ισοπαλία απέναντι στη λίγη ΚΠΡ που κέρδισε μόνο την Στόουκ στα 6 τελευταία του πρωταθλήματος με 4 ήττες 2 ισοπαλίες στα υπόλοιπα. --  2  -- .

** ΧΑΝΣΑ - ΔΡΕΣΔΗ: Τα 6 σερί Over της Δρεσδης ψάχνουν συνέχεια. Συνηγορεί η Χανσα με υψηλά σκορ τελευταία. Over 2.5

** ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Σε κοιλιά η Σαουθαμπτον με 1 νίκη στα 4 πιο πρόσφατα του πρωταθλήματος , εκεί δεν ανταποκρίνεται μακριά από την έδρα της με 1 νίκη σε 8 εξόδους. Ανέβασαν τα ψυχολογικά της Πορτσμουθ οι 2 σερί νίκες επί Κοβεντρι εντός και Μπερνλι εκτός ενώ θετική και η εντός έδρας παρουσία με 4 νίκες 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία μέσα στο σπίτι της. --  1  -- .

** ΟΦΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ: Απέτυχε να σκοράρει η Κερκυρα στα 3 πιο πρόσφατα, και στα 3 τελευταία εκτός. Η καλή εν γένει παρουσία του ΟΦΗ δίνει αυτόματα προβάδισμα στον --  1  -- .

** ΣΤΑΝΤΑΡ Λ - ΓΚΕΝΚ: Σε βαθμούς η πιο παραγωγική ομάδα εντός έδρας του πρωταθλήματος είναι η Στανταρ Λ. Τους 23 από τους 30 του πήρε στην έδρα της. Σε μέτρια επίπεδα κινείται η Γκενκ με πολλά πάνω κάτω, στα 2 τελευταία εκτός έχασε χωρίς να σκοράρει σε Γανδη και Γκερμιναλ. --  1 -- .

** ΦΕΓΙΕΝΟΡΝΤ - ΤΒΕΝΤΕ: Δύσκολα ματς κατά τα φαινόμενα. Καλά είναι και οι δύο ομάδες.

** ΚΑΤΑΝΙΑ - ΠΑΛΕΡΜΟ: Μόνο αίσθημα ασφάλειας δε δίνει αυτό το (0-9) τέρματα εκτός έδρας της Παλέρμο. Βέβαια κάποια στιγμή θα σπάσει, όπως σπάει κάποια στιγμή η στάμνα που πηγαινοέρχεται στο πηγάδι για νερό...αλλά πότε;

** ΠΑΡΜΑ - ΛΕΤΣΕ: Στα μέτρα της Παρμα η λίγη Λετσε που δύσκολο έως αδύνατο να γλιτώσει τις πύλες του Αδη. Έρχεται από 4 ήττες ούσα τελευταία στον πίνακα βαθμολογίας . Στα της Παρμα το ενδιαφέρον διατηρείται στο ότι κράτησε ανέπαφη στα 3 τελευταία εντός με νίκες επί Τσεζενα, Ούντινε. --  1  -- .
** ΤΣΕΖΕΝΑ - ΙΝΤΕΡ: Δεν αξίζουν κοντράρισμα οι 3νίκες της Τσεζενα στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Βρήκε πατήματα η Ιντερ, είπαμε όμως. Από 11 συνεχόμενα Under έρχεται η Τσεζενα, από 4 η Ιντερ. Under 2.5

** ΣΑΜΣΟΥΝ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Πρωτιά για τη Σαμσουν ότι διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, πέτυχε μόλις 1 γκολ στα 5 πιο πρόσφατα με κάκιστο ρεκόρ το μηδέν στην επίθεση σε 9 από τα 12 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η Μπεσικτας με 3 νίκες 1 ισοπαλία στα 4 πιο πρόσφατα και με 4 νίκες στα 6 τελευταία εκτός είναι το δίκαιο φαβορί του αγώνα. --  2  -- .

** ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κρατάμε τα 9 σερί Under της Λιβερπουλ.

** ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ: Δύσκολο ματς, με τις τιμές σωστά να το περιγράφουν. Εντυπωσιάζει από τη μία η ΑΕΚ ερχόμενη από 5 νίκες , από την άλλη όμως έχουμε το αήττητο εντός έδρας του γηπεδούχου.

** ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μόλις 1 γκολ πέτυχε η Παναιτωλικός στα 5 πιο πρόσφατα και κανένα στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Αρης στην έδρα του απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό πέτυχε 5 γκολ. Οι λεπτομέρειες αποφασίζουν για το παιχνίδι. --  1  -- .

** ΧΕΡΕΝΒΕΝ - ΑΙΤΧΟΒΕΝ: Αήττητη στις 13 τελευταίες αγωνιστικές η Χερενβεν με τελευταία ήττα μέσα στην Τβεντε στις 20 Αυγούστου.

** ΜΠΟΡΝΤΟ - ΣΟΣΟ: Το 0-0 μέσα στη Μαρσειγ και οι 2 νίκες εντός επί Νανσι και Καεν ανέβασαν την ψυχολογία της Μπορντο που υπέστη μόνο 1 ήττα εδώ και 7 αγωνιστικές. Η Σοσο λίγη, πέτυχε μόλις 1 γκολ στα 4 πιο πρόσφατα και 4 τελευταία εκτός. --  1  -- .

** ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ: Λαμβάνοντας υπόψη τις 3 νίκες 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία εντός της Νασιοναλ απέναντι στις 5 ήττες της Σετουμπαλ στα 5 τελευταία εκτός χωρίς να σκοράρει πρώτη τύχη ο --  1  -- .

** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Η Αρσεναλ έρχεται από εξαιρετικό σερί αλλά εκτός έδρας δείχνει πολύ μέτρια με 3 νίκες 3 ήττες 1 ισοπαλία και τέρματα (17-18). Η Σιτι είναι η καλύτερη ομάδα της Πρεμιερ,  όπως περιγράφουν και τα αποτελέσματα της. Στην έδρα της παίρνει κεφάλια με 7 στα 7 νικηφόρα και τέρματα σε αυτά (24- 4). Over 2.5 και --  1  -- .

** ΛΕΟΥΒΕΝ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Φαβορί η Μπριζ... με πρόβλημα ότι δε σκοράρει πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα στις 5 τελευταίες αγωνιστικές.

** ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ευνοείται η Οσασούα τόσο από την πρόσφατη φόρμα, όσο και από την εντός εκτός έδρας φόρμα. Η Βιγιαρεάλ συνεχίζει να εκπλήσσει δυσάρεστα με πλέον κάκιστο στατιστικό τα 2 γκολ που πέτυχε σε 8 εκτός έδρας ποαιχνίδια. --  1  -- .

** ΦΕΝΕΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝ: Στα χειρότερα φετινά της η Τραμπζον φιλοξενείται από τη Φενερ. Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία του πρωταθλήματος έχοντας 3 ήττες ψυχολογίας  στα 3 τελευταία εντός . Η Φενερ διαθέτει την καλύτερη έδρα, παραμένει 3 βαθμούς πίσω από τη Γαλατα βγάζοντας δύσκολο πρόγραμμα με 5 εκτός έδρας ματς στα 8 τελευταία του πρωταθλήματος. --  1  -- .

** ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΑΝΝΙΝΑOver 2.5

** ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ: Ένα νεκρό διάστημα της Ακαδεμικα με 4 ήττες 1 ισοπαλία έλαβε τέλος με τη νίκη μέσα στην Ολανενσε. Η Σπορτινγκ  με 8 νίκες 1 ήττα αυτή μέσα στη Μπενφικα το απόλυτο φαβορί του παιχνιδιού. --  2  -- .

** ΛΑΤΣΙΟ - ΟΥΝΤΙΝΕ: Με 1 νίκη και μόλις 2 γκολ στο επιθετικό κομμάτι στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς η Ουντινε είναι το αουτσάιντερ του παιχνιδιού. Μέχρι και για πρωτάθλημα ικανή η σταθερή φετινή Λατσιο. Σε 5 από τα 8 τελευταία παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία της. --  1  -- .

** ΝΑΠΟΛΙ - ΡΟΜΑ: Βολοδέρνει στη μέση του πίνακα βαθμολογίας η κάτω του μετρίου φετινή Ρομα. Έχασε στα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς με την άμυνα της αρκετά ευάλωτη. Δεν πείθει η Ναπολι, ένα κλικ όμως καλύτερη. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΠΑΡΙ - ΛΙΛ: Σφαγείο, δίνω προβάδισμα στον άσο λόγο έδρας. --  1  -- .

** ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΑΛΑΓΑ: Και εδώ μια υπεροχή την έχει η Βαλενθια με συνοδεία Over 2.5. --  1  -- .



Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa