Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις του Δεκεμβρίου





ΚΡΙΟΣ

Γυναίκα
Ο Δεκέμβριος δεν είναι ιδανικός μήνας για τις περισσότερες από εσάς. Η έκλειψη της σελήνης στις 10 του μήνα θα φέρει υπερένταση και κούραση ενώ παράλληλα θα απειλήσει την υγεία και τα νεύρα σας. Παράλληλα η διέλευση του Άρη από την Παρθένο, αυξάνει τις υποχρεώσεις σας αλλά και αρκετές αντιξοότητες στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Είναι σκόπιμο να προγραμματίσετε τις δουλειές και τα ενδιαφέροντα σας έτσι ώστε να σας μένει χρόνος για μια μικρή δόση ανάπαυσης ή ψυχαγωγίας και άλλο τόσο πρέπει να αναπτύξετε εναλλακτικές την ώρα που κάποιες υποθέσεις θα φρενάρονται ή θα ανατρέπονται. Αντίθετα με το κυρίαρχο κλίμα, πρέπει να παραμείνετε ακμαίες και αποτελεσματικές άλλοτε για να αξιοποιείτε τις σύντομες ευκαιρίες και άλλοτε για να μην καθυστερεί η εφαρμογή των σχεδίων σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω τονίζει τις εξελίξεις στην καριέρα σας και κάνει πιο καθοριστικές τις πρωτοβουλίες κυρίως στις ελεύθερες επαγγελματίες. Ο ανάδρομος Ερμής το πρώτο δεκαπενθήμερο θα σας προβληματίσει με καθυστερήσεις που δεν θα έχετε υπολογίσει. Η αισθηματική ζωή θα ζήσει αναταράξεις είτε από την συμπεριφορά του συντρόφου σας είτε από γενικότερες συγκυρίες. Το κλίμα βελτιώνεται λίγο πριν την παραμονή των Χριστουγέννων. 

Άνδρας
Σημαντικός ο μήνας αυτός για τις επαγγελματικές και τις οικονομικές σας υποθέσεις παρά τις εκλείψεις θα μπορέσετε να προωθήσετε τις δουλειές σας έστω και μέσα σε ένα κλίμα νευρικό ή εμπόλεμο. Οι συναλλαγές θα παρουσιάσουν πρόβλημα και καθυστερήσεις. Εδώ θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Γυναίκα
Όσο και αν λειτούργει ο ανάδρομος Δίας στο ζώδιο σας, δεν παύει να ορίζει την εκκόλαψη μιας εποχής που θα την βιώσετε τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς. Η έκλειψη στις 10 επηρεάζει τα οικονομικά και την διάθεση σας ενώ ο ανάδρομος Ερμής έως τις 14 διατηρεί τις συνεργασίες και τις συναλλαγές σας σε δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο ο Άρης στην Παρθένο, σας βοήθα να έχετε αποτελέσματα αρκεί να κινηθείτε οργανωμένα και αποφασιστικά. Έκτος από θέματα ζωτικά για το μέλλον της δουλειάς σας,  πολλές θα σας απασχολήσει ένα αισθηματικό ζήτημα. Εδώ θα χρειαστεί να κινηθείτε με προσοχή και προνοητικότητα και όχι πείσμα και αδιαλλαξία. Όσο και δεν είναι ορατό στο διάστημα αυτό και κυρίως μετά τις 20 του μήνα, σας δίνονται οι ευκαιρίες για ένα καινούργιο ξεκίνημα έτσι ώστε δεν μένει παρά να βρείτε το σωστό τρόπο να προχωρήσετε θετικά στους στόχους σας. Ένας τομέας που θα ανανεωθεί λίγο καθυστερημένα αλλά θα συμβάλει στην ψυχική σας αναδιοργάνωση είναι ο αισθηματικός και για κάποιες ο κοινωνικός. 


Άνδρας
Το διάστημα είναι σύνθετο από δυσκολίες και ευκαιρίες. Φανείτε περισσότερο προσεκτικοί το πρώτο δεκαπενθήμερο και υπολογίστε στην τύχη περισσότερο τις τελευταίες 10 μέρες. Κάντε μερικές υποχωρήσεις όταν θα χρειαστεί για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε μιας συμφωνία, μια πώληση ή μια είσπραξη που έχει καθυστερήσει να πραγματοποιηθεί. 






ΔΙΔΥΜΟΙ

Γυναίκα
Αρκετά έντονος είναι αυτός ο μήνας τόσο για την επαγγελματική σας εξέλιξη όσο και για την κατάσταση των αισθηματικών σας. Η Έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα προκαλεί ένα κύμα περιστατικών που θα ανατρέψουν ισορροπίες και θα σας υποχρεώσουν να επιστρατεύσετε όλο το ψυχικό σας δυναμικό για να μπορέσετε να ξαναβάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Φανείτε προσεκτικές τόσο στις αισθηματικές σας σχέσεις όσο και στις κοινωνικές σας επαφές. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία και την διαλλακτικότητα. Μην  βιάζεστε να αντιδράσετε άμεσα σε κάτι δυσάρεστο, και μην απογοητεύεστε. Προχωρήστε μεθοδικά χωρίς ριψοκίνδυνα τολμήματα. Διαχειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, μην αμελείτε τυπικές υποχρεώσεις αλλά και μην βασίζεστε σε υποσχέσεις τρίτων ή σχέδια που σας προτείνουν που δεν έχουν συγκεκριμένο πλαίσιο. Μεγάλη προσοχή θα χρειαστεί όλος ο μήνας για κάθε είδους προσωπικής υπόθεσης. Είναι φανερό πως επιτελούνται αλλαγές σε όλα τα είδη σχέσεων σας έτσι ώστε μετά από αυτόν τον μήνα να διαμορφωθεί μία καινούρια κατάσταση. Μην αφήνεστε σε εντυπώσεις. Ψάξτε βαθιά κάτω από την επιφάνεια των περιστατικών και σκεφτείτε πολύ πριν πάρετε κάποια είδους πρωτοβουλία.


Άνδρας
Οι επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν πολύ. Πολλά θα προκύψουν εκ των οποίων αρκετά  δεν είναι ούτε εύκολα ούτε ευχάριστα. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε συμφωνίες και να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμα σας. αποφύγετε κάθε μορφή κινδύνων, υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας και προνοήστε τόσο σε καθυστερήσεις εισπράξεων όσο και σε τυχόν άσκοπες απώλειες χρόνου ή χρήματος. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γυναίκα
Αποφύγετε διαφωνίες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά και με ανθρώπους δικούς σας ή συγγενικά πρόσωπα. Η Έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα πυροδοτεί προβλήματα συναισθηματικά και οικογενειακά. Διαταράσσει το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον και ενδεχομένως προκαλεί και ένα δυσάρεστο περιστατικό το οποίο γίνεται αφορμή να υποψιαστείτε και άλλους κινδύνους που ακόμα δεν φαίνονται. Υποχρεωτικές ανατροπές σχεδίων κρίνονται αναπόφευκτες. Ωστόσο πολλά θα κριθούν από την αξιοποίηση των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων και από τα επιχειρήματα που θα προβάλλετε. Στις κινήσεις ή στις μετακινήσεις σας αποφύγετε εκθέσεις σε κάθε μορφή κινδύνου. Σε ενδεχόμενο πρόβλημα υγείας μην είστε επιπόλαιες. Στο μεταξύ, κάποιες αντίξοες συνθήκες θα διαμορφωθούν στις συναλλαγές ενώ θα χρειαστεί να φανείτε εξυπηρετικοί σε δικούς σας ανθρώπους την ώρα που θα σας απασχολούν βασικοί τομείς. Συναισθηματικά υπάρχει καλό κλίμα λόγω της Αφροδίτης στον Αιγόκερω αλλά με περιστασιακές εντάσεις. Κυρίως φανείτε ψύχραιμες, καθόλου απαισιόδοξες και συνεργάσιμες ακόμα και με αυτούς που θεωρείτε αντιπάλους σας.


Άνδρας
Οι δυσκολίες του φετινού Δεκεμβρίου εστιάζονται στις οικονομικές σας συναλλαγές και στην εκδήλωση αντιξοοτήτων στον εργασιακό χώρο. Αν αποφύγετε λάθη και ταλαιπωρίες το πρώτο εικοσαήμερο, θα έχετε κερδίσει την ασφάλεια των συμφερόντων σας για να περάσετε αρκετά ευχαρίστα τις γιορτές των Χριστουγέννων. 



ΛΕΩΝ

Γυναίκα
Ο Δεκέμβριος είναι μήνας γεγονότων και εντάσεων. Το ζητούμενο είναι να αποφύγετε τις απώλειες και να μην σας παρασύρει το ρεύμα όταν εκδηλώνονται αντιξοότητες. Προγραμματίστε συντηρητικά τα έξοδα σας, μην αμελείτε υποχρεώσεις και παρά την δύσκολη εποχή εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας σας. Μην εμπιστεύεστε σε υποσχέσεις τρίτων τα χρήματα σας, αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια και κάθε είδους αβέβαιη επένδυση ακόμα και αν εμφανίζεται σαν «ευκαιρία». Η αισθηματική σας ζωή θα τύχει κάποιων αναταράξεων ενώ το κλίμα βελτιώνεται μόλις λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μέσα στην θύελλα των γεγονότων που μας αφορούν όλους, δεν θα λείψουν οι πιστοί φίλοι, οι καλές στιγμές, η πραγματοποίηση μιας προσδοκίας σας και η υπόδειξη μιας ασφαλέστερης διαδρομής. Προσπαθήστε να κλείσετε εκκρεμότητες, εργασιακές και οικονομικές, κάντε κάποιες υποχωρήσεις σε ένα ζήτημα συνεργασίας που ενδεχομένως να δυσκολέψει και μην αντιμετωπίζετε επιπόλαια νομικές διευθετήσεις ή νέες προτάσεις οποιασδήποτε φύσεως.


Άνδρας
Φανείτε προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων αλλά και των τρεχουσών υποθέσεων σας. οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποφύγετε κάθε περιστασιακό κίνδυνο και όσοι έχετε εκκρεμότητες ή δυσκολίες από τον προηγούμενο μήνα βρείτε να τις διευθετήσετε πριν κλείσει η χρονιά αυτή. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γυναίκα
Ο Δεκέμβριος αρχίζει με αρκετή ένταση και εκνευρισμό για τις περισσότερες από εσάς. Για αυτό είναι σκόπιμο να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα σας δέσμευαν επαγγελματικά ή αισθηματικά. Αλλαγές στην οικογενειακή κατάσταση ή σχετικές με την διαμονή και την απασχόληση σας έρχονται αιφνίδια και προκαλούν ένα περιστασιακό κύμα ανησυχίας ταυτόχρονα και την υποχρέωση μιας κουραστικής αναπροσαρμογής των σχεδίων σας. Όλα αυτά οφείλονται στην Έκλειψη Σελήνης στις 10 του μήνα αλλά και στην επιρροή του Άρη ο οποίος διασχίζει το ζώδιο σας και διατηρεί το κλίμα εμπόλεμο στις περισσότερες επαφές σας με το περιβάλλον. Αμυνθείτε των συμφερόντων σας και πάνω από όλα προσαρμοστείτε στην καινούργια πραγματικότητα. Αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους, διατηρήστε διακριτική μιας σχέση αγάπης του τελευταίου διαστήματος, προσέξτε ταξίδια, σπουδές, υποθέσεις νομικές και γενικότερα δείτε τα εμπόδια που σας δημιουργούν τώρα οι περιστάσεις όχι σαν ματαίωση της ελπίδας αλλά σαν μια σκόπιμη παρέμβαση που θα φανεί ευεργετική μετά από ένα χρονικό διάστημα. Προχωρήστε με ρεαλισμό και μην παρασύρεστε από ενθουσιασμούς που δεν έχουν στερεή βάση. Τα τυχόν προβλήματα στην ερωτική σας ζωή μπορούν να ξεπεραστούν γρήγορα αρκεί εσείς να μην τα δυσκολέψετε περισσότερο. 


Άνδρας
Ο μήνας είναι δύσκολος ενώ η έκλειψη της 10ης Δεκεμβρίου μπορεί να σημάνει μια αλλαγή σχεδίου ή να δυσκολέψει λίγο το κλίμα στην εργασία σας. Διαχειριστείτε έξυπνα το κάθε τι, παραμείνετε ψύχραιμοι και μην βιάζεστε να καταλήξετε με σπασμωδικό τρόπο σε αποφάσεις για λόγους αντίδρασης και μόνο. 




ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα
Με αρκετό άγχος αρχίζει και αυτός ο μήνας όπου μετατρέπεται σε ένα πεδίο μαχητικής δραστηριότητας. Προσπαθήστε να ταχτοποιήσετε οικονομικές και άλλες εκκρεμότητες και να φροντίσετε να εξασφαλίσετε τις προϋποθέσεις για την εκπλήρωση κάποιων επαγγελματικών σκοπών μέσα στην δύσκολη αυτή εποχή. Η Έκλειψη της Σελήνης θα πυροδοτήσει προβλήματα οικογενειακά ή αισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε ευέξαπτες στις συζητήσεις που θα κληθείτε να κάνετε με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος ή με ανωτέρους σας οι οποίες έμμεσα επηρεάζουν την πρόοδο ή τα συμφέροντα σας. Φανείτε  ευέλικτες σε στιγμές εντάσεων και εχέμυθες όταν οι άλλοι σας εξομολογούνται τα μυστικά τους. Μην παρασύρεστε από υποσχέσεις που τροφοδοτούν μεν τις ελπίδες σας αλλά δεν στηρίζονται σε απτές πράξεις. Μην εκτίθεστε κοινωνικά και κυρίως μην είστε απρόσεκτες όταν ασχολείστε με μηχανήματα. Αισθηματικά θα παρατηρηθεί κίνηση αλλά η ατμόσφαιρα θα είναι ευμετάβλητη. Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικές προς όλους αλλά να συνεχίσετε τις θετικές προσπάθειες προκειμένου να ανανεώσετε κάτι που ο χρόνος έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα. 

Άνδρας
Η καθημερινότητα θα σας κουράσει, οι συναλλαγές θα σας απασχολήσουν και οι καθυστερήσεις θα δοκιμάσουν την αντοχή των νεύρων σας. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, διατηρήστε την ασφάλεια των κεκτημένων και των χρημάτων σας και μην ξεκινάτε επαγγελματικά τίποτα καινούργιο τώρα. 




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γυναίκα
Ο Δεκέμβριος θα δοκιμάσει την αντοχή των χρημάτων και των συναισθημάτων σας. Η Έκλειψη της Σελήνης στις 10 του μήνα φέρνει ένα κύμα δύσκολων περιστατικών και σας οδηγεί υποχρεωτικά να αντιμετωπίσετε δυσκολίες όπου οι περισσότερες δεν είχατε υπολογίσει. Αναγκάζεστε να κάνετε έναν μη ικανοποιητικό απολογισμό για τους τελευταίους μήνες αυτής της χρονιάς αλλά οι περισσότερες μπορείτε να προβείτε σε αναθεωρήσεις, να αλλάξετε τακτική και να καταστρώσετε ένα καινούργιο πρόγραμμα. Μην παραμελείτε εκείνους που είναι ειλικρινείς μαζί σας, υπερασπίστε την ερωτική σας σχέση ακόμα και όταν η άλλη πλευρά χαλαρώνει. Ο μήνας αυτός θέλει ένα μέτρο και ένα ρυθμό. Δεν θέλει βιασύνες και εντάσεις. Ακόμα και εσείς που θα μείνετε μόνες, αναζητήστε τις πραγματικές σας αξίες και δώστε τη χαρά της παρουσίας σας σε όσους νιώθετε πραγματικά κοντά σας. Μετά τις 20 του μήνα βρείτε τρόπο να ξεκουραστείτε, προφυλαχτείτε από φυσικές ταλαιπωρίες ή κρυολογήματα και μην βιάζεστε να ανοιχτείτε σε καινούργια έξοδα.
Άνδρας
Φανείτε επιφυλακτικοί σε προτάσεις για επενδύσεις ή συνεταιρισμούς, ανασυγκροτήστε το πρόγραμμα των προτεραιοτήτων στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, προνοήστε για καθυστερήσεις σε εισπράξεις και διατηρήστε μια μικρή μυστική οικονομική εφεδρεία για τις δύσκολες στιγμές που δεν θα λείψουν στην διάρκεια αυτού του μήνα. 






ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναίκα
Ο μήνας των γενεθλίων σας θα αποδειχτεί επεισοδιακός και ανατρεπτικός. Η πανσέληνος στις 10 θα συμπέσει με Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους και αυτό θα φέρει ποικίλες αναταραχές στις σχέσεις σας με τους άλλους. Το φαινόμενο αυτό θα επηρεάσει κυρίως την αισθηματική σας ζωή, τις κοινωνικές σας σχέσεις και κάποιες σημαντικές επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η επίδραση του είναι άμεση και καθοριστική. Σας δίνεται όμως η δυνατότητα να αμυνθείτε των συμφερόντων και των θέσεων σας. Από την άλλη πλευρά, η διέλευση του Άρη από την Παρθένο, σας διατηρεί επιστρατευμένους στο χώρο της εργασίας σας ακόμα και όταν τα αποτελέσματα από τις προσπάθειες δεν είναι επιτυχή. Την περίοδο αυτή πρέπει να αποδείξετε την υπομονή, την επιμονή και την αντοχή σας. Γενικότερα οι δυσκολίες υποχωρούν μετά τις 20 του μήνα και λίγο πριν τα Χριστούγεννα σας δίνεται η ευκαιρία μια μικρής αποκατάστασης και κάποιων ευχάριστων στιγμών λίγο πριν την πρωτοχρονιά. Πάντως οι προσδοκίες αλλά και οι φόβοι σας θα ανατραπούν όταν θα εμφανιστεί ένας άνθρωπος ο οποίος θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο σε κάποιο βασικό τομέα της ζωής σας στην πορεία της καινούργιας χρονιάς. 


Άνδρας
Προσέξτε τις συναλλαγές, τις επαφές και τις συνομιλίες σας. Οι  αντιξοότητες και οι ανατροπές είναι συνεχείς και εμφανείς. Ο μήνας απαιτεί αγωνιστικότητα αλλά όχι εριστικότητα. Η εργασία σας θα σας απασχολεί καθημερινά ενώ οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις θα σας ταλαιπωρήσουν. Φροντίστε να έχετε εφεδρείες αντοχής και εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να μειώνονται τα εμπόδια. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα
Ο μήνας αυτός είναι μεταβατικός και ψυχολογικά όχι ευχάριστος. Η έκλειψη της σελήνης στις 10 επηρεάζει την διάθεση και τις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι αλήθεια ότι τη χρονιά αυτή ταλαιπωρηθήκατε πολύ σε αυτούς τους τομείς εξαιτίας διαδοχικών εκλείψεων που πραγματοποιήθηκαν. Με το τέλος όμως αυτού του μήνα απαλλάσσεστε από δυσκολίες και μπορείτε τώρα να διαχειριστείτε πιο δυναμικά τα όποια άγχη προκύψουν, γιατί θα είναι περιστασιακά. Μεριμνήστε για εχθρούς που ενδημούν στο παρασκήνιο της ζωής ή της εργασίας σας και εξοστρακίστε τους,. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, σας δίνει αρκετή τύχη και ασφάλεια στις δύσκολες στιγμές.  Ο Άρης στην Παρθένο δημιουργεί καλύτερες προοπτικές για την εργασία σας ή για την υλοποίηση σχεδίων σας. Κάτι βασικό που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά είναι η νευρική υπερένταση στην οποία έχετε καταδικάσει τον εαυτό σας. Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί χωρίς ηρεμία και σωστή εκτίμηση των δυνάμεων σας. 


Άνδρας
Το μήνα αυτό εναλλάσσεται η δυσκολία με την ευκολία. Η ανατροπή ενός σχεδίου με μια καινούργια πρόταση δουλειάς. Η απογοήτευση με την ενθάρρυνση. Βρείτε ένα τρόπο να μην φθείρεστε και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν φροντίστε να επαναλαμβάνετε την προσπάθεια με στόχο την λύτρωση σας από τα εμπόδια που τα γεγονότα στήνουν. Ο μήνας δύσκολος αλλά όχι δραματικός. 





 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γυναίκα
Λίγο πριν κλείσει η χρονιά αυτή, αναγκάζεστε να αναθεωρήσετε αρκετά από τα σχέδια σας και βρίσκεστε αιφνίδια αντιμέτωπες με ανάγκες ή δυσκολίες που θα προκύψουν στο καθημερινό σας πρόγραμμα εξαιτίας της έκλειψης της σελήνης της 10ης Δεκεμβρίου. Μην αφήνετε τους θυμούς σας να σας οδηγούν σε ασύμφορες σπασμωδικές αντιδράσεις και επαναλαμβάνετε λάθη, τόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων όσο και επαγγελματικών συνεργασιών. Παρά την γενικότερη οικονομική δυσκολία θα μπορέσετε να καλύψετε κάποιες ανάγκες ενώ λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα τονίσει την χαρά της ζωής και την αισιοδοξία για το μέλλον. Αν κάνετε επενδύσεις αισθηματικές ή άλλες φρονήστε να είναι σίγουρες. Και αν δανείσετε χρήματα φροντίστε να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή τους. 

Άνδρας
Προσέξτε την γενικότερη κατάσταση και πόσο αυτή μπορεί να επηρεάσει τα σχέδια και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Μην αλλάζετε τις συνήθειες σας αλλά εντείνετε τις προσπάθειες προκειμένου  να πετύχετε τους σκοπούς σας. Καλλιεργείστε εναλλακτικές την ώρα που θα προκύψουν εμπόδια στα οικονομικά σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ελιχθείτε περισσότερο στις πελατειακές σας σχέσεις. 



ΙΧΘΕΙΣ

Γυναίκα
Ο Δεκέμβριος έρχεται με πολύ άγχος και ένταση καθώς μέσα σας ωριμάζει η ανάγκη για ουσιαστικές αλλαγές στους βασικότερους τομείς της ζωής σας. Φροντίστε να αποφύγετε αντιθέσεις στο περιβάλλον σας και μην αφήνετε την φιλαρέσκεια ή τον ρομαντισμό σας να σας παρασύρει σε  άστοχες ερωτικές πρωτοβουλίες. Η διέλευση του Άρη από την Παρθένο, διατηρεί μια ένταση σε όλη την γκάμα των σχέσεων  σας και μια πρόκληση στην συμπεριφορά μερικών από αυτές. Οι κίνδυνοι μπορεί να μην ορατοί αλλά είναι υπαρκτοί τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να τους παρακάμψετε. Καλό θα είναι μην εμπλακείτε σε σχόλια και σε παρεξηγήσεις και να μην αναμιχτείτε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν. 

Άνδρας
Δεν θα ήταν άσκοπο να φροντίσετε να λύσετε ορισμένα οικονομικά ή επαγγελματικά προβλήματα ακόμα και αν είναι δύσκολη η διαδικασία. Τερματίζοντας η χρονιά αυτή βάλτε τα δυνατά σας να κλείσετε εκκρεμότητες ή να ταχτοποιήσετε υποθέσεις, όσο είναι δυνατό, προκειμένου η συνέχεια της προσπάθειας και του αγώνα σας να είναι απαλλαγμένη από περιττό άγχος και κόπο.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa