Επεισόδια σημάδεψαν τον αγώνα Καλαμάτας – Α.Ε.Κ

Επεισόδια σημάδεψαν τον αγώνα Καλαμάτας – Α.Ε.Κ, που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Καλαμάτας για το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος. Όλα ξεκίνησαν στο 40ο λεπτό οπού και 3 – 4 άτομα διαπληκτίστηκαν με αφορμή ένα πανό των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης.

 Στο ημίχρονο η ένταση μετατράπηκε σε ξύλο! Η κερκίδα και οι γύρω προαύλιοι χώροι του γηπέδου μετατράπηκαν σε αρένες μονομάχων, όταν οι οπαδοί και των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια με καδρόνια, καρέκλες και κάθε άλλου είδους …..πολεμικό αντικείμενο.

 Μάλιστα από το μένος των οπαδών δεν γλύτωσαν και δύο κάμερες του ΟΤΕSports που κάλυπτε τηλεοπτικά την αναμέτρηση Καλαμάτας – Α.Ε.Κ. Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας κάνοντας ακόμη και χρήση χημικών.


Αρκετοί φίλαθλοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν, ενώ κάποιοι από αυτούς παρακολούθησαν όρθιοι την συνέχεια του αγώνα από το δυτικό πέταλο του γηπέδου.


 Σαν να μην έφταναν όλα αυτά και ύστερα από δημοσιογραφικές πληροφορίες οπαδοί της Α.Ε.Κ προκάλεσαν ζημίες σε κατάστημα της οδού Ναβαρίνου Ενώ στη τελευταία “πράξη του έργου” περί 19:00 μ.μ, αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν την επιστροφή των λεωφορείων των οπαδών της Α.Ε.Κ προς την πόλη της Καλαμάτας, από τον κόμβο Ασπροχώματος – Μεσσήνης, προς αποφυγή νέων ποιο σοβαρών συρράξεων
report24

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa