Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜ...

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜ...Μία σημαντική καταγγελία αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Ε.Ασ.Υ.Α. (Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής) και κοινοποιήθηκε στους επικεφαλής της ΕΛΑΣ.


Σύμφωνα με την καταγγελία, διαταγές προς τις δυνάμεις καταστολής (δε διευκρινίζεται αν αναφέρεται σε όλες ή σε κάποιες από αυτές) μεταδίδονται από συχνότητα που δεν καταγράφεται, άρα δε γίνεται να ...........

ελεγχθεί για τυχόν πειθαρχικούς ή άλλους λόγους (θυμίζουμε, για παράδειγμα, τη χρήση των καταγεγραμμένων συνομιλιών του Κορκονέα με τη ΓΑΔΑ, οι οποίες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη δίκη για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου).
Τι κρύβει η διαβίβαση διαταγών του κέντρου επιχειρήσεων από συχνότητα στην οποία οι συνομιλίες δεν καταγράφονται ;;;

Όπως γνωρίζετε από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής συντονίζονται και εκτελούν τις διαταγές όλες οι Αστυνομικές δυνάμεις.
Εκεί λειτουργούν τα κέντρα διαβιβάσεως των διαταγών οι οποίες καταγράφονται. Έτσι αν χρειαστεί αποσαφηνίζονται άμεσα οι διαταγές που δόθηκαν και από ποιον αλλά και υλοποίησή τους από τις δυνάμεις.
Πληροφορηθήκαμε από συναδέλφους της Υ.ΜΕ.Τ. ότι στο Κέντρο Επιχειρήσεων διαβιβάζονται διαταγές από τη συχνότητα 83 η οποία δεν καταγράφεται (αποτυπώνεται) σε αρχείο και τούτο δημιουργεί μείζον θέμα και ερωτήματα:
Για ποιο λόγο δεν γίνεται το ίδιο όπως στις άλλες συχνότητες; 
Τι εξυπηρετεί; 
Πως θα διαπιστωθεί, αν παραστεί ανάγκη, τι ακριβώς και πότε διαβιβάζεται η κάθε διαταγή και από ποιον; 


patrinaki.blogspot.com
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa