Μπουμσόνγκ: «Νίκη για τον κόουτς»


Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παναθηναϊκού Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τόνισε πως οι «πράσινοι» έπρεπε να κερδίσουν για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός που πέτυχε το τρίτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, αναφέρθηκε και στα λάθη που γίνονται στην άμυνα, τονίζοντας πως το πρόβλημα έχει να κάνει με το πρέσινγκ στο κέντρο που δεν γίνεται. Αρχικά ο Μπουμσόνγκ επισήμανε: 


«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αν και όλα δεν ήταν τέλεια απόψε, όμως ήταν σημαντικό να φύγουμε για διακοπές με μια νίκη. Δεν τελείωσαν όλα, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Αγροτικό Αστέρα όπου θέλουμε τη νίκη. Το αποτέλεσμα σήμερα ήταν σημαντικό για το πρωτάθλημα».

Για τα λάθη που έγιναν: «Ήμασταν σε δύσκολη θέση όσον αφορά τις μπαλιές που χάνουμε γρήγορα. Όταν το πρέσινγκ δε γίνεται καλά, η άμυνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα το ίδιο κι εμείς κερδίσαμε. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κερδίζουν και όταν δεν παίζουν καλά. Το 2012 θα ξαναδούμε καλό ποδόσφαιρο, αν και όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό η ουσία είναι η νίκη».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Αισθάνομαι όμορφα σ' αυτή την ομάδα, σ' αυτή την πόλη. Ότι αποτελώ μέρος της οικογένειας του Παναθηναϊκού και με κάνει πολύ χαρούμενο αυτό».

Για Φερέιρα: «Δεν ήταν μαζί μας στα δυο τελευταία παιχνίδια. Έπρεπε να κερδίσουμε για να επιστρέψει με το χαμόγελο στα χείλη».


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa