Έκλειναν τον δρόμο σε διερχόμενους οδηγούς και τους λήστευαν


Συνελήφθη στα Μέγαρα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, συνελήφθη ένας 25χρονος για ληστείες,
 διακεκριμένες κλοπές και εμπρησμούς. Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Μεγάρων διαπιστώθηκε, ότι ο συλληφθείς, 
κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο, μαζί με τουλάχιστον άλλους 4 συνεργούς του,
 οι οποίοι αναζητούνται, διέπραξαν 7 διαρρήξεις Ι.Χ  αυτοκινήτων στο χώρο 

στάθμευσης του σταθμού του προαστιακού Μεγάρων, 5 κλοπές Ι.Χ αυτοκινήτων και 2 κλοπές μοτοσυκλετών από τις περιοχές Μεγάρων, Μάνδρας και Κορίνθου.

Ακόμη, διέπραξαν 5 ληστείες και 7 απόπειρες ληστείας στις προαναφερόμενες περιοχές, σε βάρος οδηγών Ι.Χ αυτοκινήτων, ιδιοκτητών καταστημάτων και πρατηρίων υγρών καυσίμων. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν τα κλεμμένα οχήματα για να ανακόψουν τη πορεία, η για να 

προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα σε αυτοκίνητα, τα οποία με αυτό τον τρόπο ακινητοποιούσαν και στη συνέχεια με απειλή και σε μερικές περιπτώσεις χρήση μαχαιριών, σιδερολοστών και ροπάλων λήστευαν τους οδηγούς τους.

Κατόπιν τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν, τα εγκατέλειπαν ή τα κατέστρεφαν βάζοντας τους φωτιά. Ο 25χρονος αναζητείτο για απόδραση από το Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, στο οποίο ήταν έγκλειστος και δεν επέστρεψε μετά από 10ήμερη κανονική άδεια που είχε λάβει στις  8  Νοεμβρίου 2011. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa