Επίθεση σε καθηγήτρια από μητέρα μαθήτριας σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας


Πρωτοφανές επεισόδιο συνέβη τη Δευτέρα το πρωί σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας. 


Μητέρα μαθήτριας φέρεται να επιτέθηκε σε καθηγήτρια και να προκάλεσε ζημιές σε...


γλάστρες του σχολείου. Αιτία, το γεγονός ότι θα ετιμωρείτο πειθαρχικά η κόρη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη Δευτέρα στις 10 το πρωί, καθηγητής Γυμνασίου τηλεφώνησε στον Αστυνομικό Σταθμό Στροβόλου και ανέφερε ότι μια μητέρα βρισκόταν εντός του καθηγητικού συλλόγου και ισχυρίστηκε ότι είχε επιτεθεί σε μια καθηγήτρια. 


Αστυνομικοί έσπευσαν στο σχολείο και βρήκαν μια γυναίκα να συζητά σε έντονο ύφος με τον διευθυντή και τους καθηγητές. Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να ηρεμήσει και την κάλεσαν να τους ακολουθήσει στο Τμήμα.


Όπως αναφέρθηκε στην Αστυνομία, είχε προηγηθεί ενημέρωση της μητέρας από την κόρη της ότι θα ετιμωρείτο πειθαρχικά για κάποιο παράπτωμα που είχε υποπέσει την περασμένη Τετάρτη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη καθηγήτρια είχε αρχικά κάνει παρατήρηση στη μαθήτρια και στη συνέχεια την παρέπεμψε στο βοηθό διευθυντή για εξηγήσεις.


Η Αστυνομία πήρε κατάθεση από τη μητέρα για το αδίκημα της επίθεσης και της πρόκλησης ζημιάς σε δημόσιο κτήριο και η υπόθεση συνεχίζει να διερευνάται.


Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, θα ληφθούν καταθέσεις τόσο από την καθηγήτρια όσο και από άλλους καθηγητές που ήταν παρόντες στο συμβάν, καθώς και τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου προς διαλεύκανση της υπόθεσης. 


Για το επεισόδιο ενημερώθηκε και το Υπουργείο Παιδείας.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa