ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Παρουσιαστές τρώνε τις σάρκες τους σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση - Δείτε το βίντεο!

flsht_26-12-2011
Δύο ολλανδοί τηλεπαρουσιαστές έμειναν με μια άσχημη γεύση στο στόμα τους όταν έφαγαν ο ένας τη σάρκα του άλλου ζωντανά μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό.
Οι Dennis Storm και Valerio Zeno, οι οποίοι παρουσιάζουν την εκπομπή«Proefkonijnen» (ελληνιστί «Πειραματόζωα»), υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί ένα μικρό κομμάτι μυών από το σώμα τους.
Ο ένας έκοψε ένα κομμάτι από τα οπίσθια του και ο άλλος από την κοιλιακή του χώρα.
Στη συνέχεια, κλήθηκαν να φάνε ο ένας το συγκεκριμένο μέρος του σώματος του άλλου ενώ, ταυτόχρονα, έπρεπε να απαντούν σε μια σειρά από ανόητες ερωτήσεις.


Παρόλο που για τους περισσότερους κάτι τέτοιο θα ήταν άκρως αηδιαστικό, το τηλεοπτικό δίδυμο αποφάσισε να το δοκιμάσει, λέγοντας, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται για μεγάλη υπόθεση.
«Δεν υπάρχει τίποτα το ξεχωριστό σχετικά με το ανθρώπινο κρέας», είπε χαρακτηριστικά ο Dennis, ανασηκώνοντας τους ώμους του. «Είναι παράξενο να κοιτάζεις στα μάτια ενός φίλου σου την ώρα που μασάς την κοιλιά του. Ήταν, όμως, μόνο ένα πολύ μικρό κομματάκι κρέας. Και τώρα έχω και μια καλή ιστορία για την ουλή!», προσέθεσε.
Τόσο ο Dennis όσο και ο Valerio, επιμένουν ότι αυτό που έκαναν ήταν απολύτως νόμιμο, δεδομένου ότι και οι δύο ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόκληση κανιβαλισμού, εθελοντικά.





Πηγή: DirectNews.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa