Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα


~ Βραδιά αστεριών με Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ σε πρώτο πλάνο.

** ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Δεν είναι τίποτα σίγουρο, εδώ όμως που έφερε τα πράματα ο Ολυμπιακός θα αδικήσει κατάφορα τον εαυτό του αν δεν περάσει στη επόμενη φάση του Τσαμπιονς Λιγκ. Οι ειδικές συνθήκες ευνοούν την Ελληνική ομάδα καθώς η Αρσεναλ στην ταράτσα του ομίλου με 11 βαθμούς δεν απειλείται  από κανέναν κι από τίποτα όσον αφορά την πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός βέβαια πρέπει να κατέβει στο γήπεδο πολύ συγκεντρωμένος, και πιο σοβαρός από κάθε άλλη φορά για να πετύχει το στόχο του. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο, οι παίκτες που διαθέτει ο Ολυμπιακός εκτιμώ ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Επίσης δίνω τύχη και στο Over 2.5. --  1  -- .

** ΤΣΕΛΣΙ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Κρεοπωλείο θυμίζει αυτός ο όμιλος, η Λεβερκουζεν καθάρισε τη μπουγάδα όσον αφορά την πρόκριση, όχι όμως και την πρώτη θέση του ομίλου με Τσελσι και Βαλένθια να ψάχνουν μια εκ των δύο θέσεων. Η Βαλένθια είναι σε καλή κατάσταση με πρόβλημα όμως ότι κερδίζει σχεδόν όλα τα ματς στο γκολ. Η Τσελσι ήδη 10 βαθμούς πίσω στην Πρεμιερ από την πρώτη θέση μπήκε σε εβδομάδα που θα αποφασίσει για το μέλλον της. Τόσο το σημερινό ματς, όσο και το ματς με τη Μαντσεστερ Σιτι την επόμενη Δευτέρα θα αποτελέσουν σημαδούρες για τη φετινή της πορεία. Της δίνω προβάδισμα λόγο μεγαλύτερης εμπειρίας τα τελευταία χρόνια στο θεσμό απέναντι στη Βαλενθια με τις τιμές να μην περιγράφουν σωστά το παιχνίδι.  --  1  -- .

** ΠΟΡΤΟ - ΖΕΝΙΤ: Τηρουμένων των αναλογιών όχι κάτι το ιδιαίτερο οι ομάδες όπως παραπέμπει και η πορεία τους στον όμιλο. Ο ΑΠΟΕΛ τους έβαλε από κάτω περίπατο, χωρίς να χάσει ματς σε καμία από τις δύο. Στο συγκεκριμένο θα πέσουν κορμιά με την Πορτο να θέλει μόνο νίκη , είναι πιο τσαμπουκαλεμένη ομάδα από τους soft Ρώσους που συν τοις άλλοις είναι και ανούσιοι. Λίγο στο ξύλο, λίγο η έδρα,  η Πορτο τον πρώτο λόγο. Under 2.5 και --  1 -- .
** ΑΠΟΕΛ - ΣΑΧΤΙΟΡ: Θα το γιορτάσουν σήμερα, το δικαιούνται άλλωστε, πανάξια και παλικαρίσια. Δε μπαίνω σε διαδικασία πονταρίσματος, άλλωστε η ιστορία έγραψε, τη πρώτη, τη δεύτερη. Μακάρι βέβαια να μείνει στην πρώτη θέση.
** ΓΚΕΝΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Από όλες τις πλευρές μπορεί να δείχνει Λεβερκουζεν όχι όμως σ΄αυτές τις τιμές. Άλλωστε η έδρα της Γκενκ δεν είναι και το πιο εύκολο πέρασμα. Και εδώ πιστεύω θα περιμένουν εξελίξεις από το Λονδίνο.

** ΠΛΖΕΝ - ΜΙΛΑΝ: Η μοιρασιά δε χαλάει κανέναν. --  Χ  -- .

Πάμε στο νησί.
** ΜΠΑΡΝΣΛΙ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σε πολύ καλό τάιμινγκ η Μπαρνσλι, έρχεται από 3 σερί νίκες με εύκολο γκολ, με τις 2 τελευταίες εκτός έδρας με επίσης θετικό τις 4 νίκες στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς. Η Κρισταλ Παλας χωρίς νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές με μόλις 1 γκολ στην επίθεση στα 6 παραπάνω δείχνει να έχει τρίτη τύχη στο παιχνίδι. Αυτά όμως που κάνει φύλλο και φτερό το ματς είναι οι 3 νίκες στα 5 τελευταία εκτός έδρας της Κρισταλ Παλας και το γεγονός ότι κράτησε ανέπαφη την εστία της σε 6 από τα 9 τελευταία του πρωταθλήματος. Τα συμπεράσματα δικά σας.

** ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ : Φωτιά ομάδες, δε χάνουν με τίποτα. 12 ματς αήττητη η Σουιντον, 17 ματς αήττητη η Σαουθεντ. Δύσκολο παιχνίδι, πολύ  μπελαλίδικο.

** ΜΠΑΡΝΕΤ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Χαμηλά θα πάει το σκορ με την Μπρεντφορντ να είναι η πιο Under ομάδα του πρωταθλήματος. Η Μπαρνετ στα δικά της σήκωσε κεφάλι τελευταία. Under 2.5

** ΠΡΕΣΤΟΝ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ: Εκεί που πήγαινε με τα μπούνια Over η Πρεστον έφαγε άκυρο με 5 σερί Under (όλα 0-1 γκολ). Χειρότερη από την Τσεστερφιλντ δεν έχει η κατηγορία.

** ΛΙΝΚΟΛΝ - ΛΟΥΤΟΝ: Έχω τις επιφυλάξεις μου για την Λουτον που ναι μεν είναι καλύτερη, αλλά μέτρια και με δύσκολο γκολ τελευταία. Επίσης η Λινκολν έχασε μόνο 1 από τα 6 τελευταία εντός έδρας ματς.

** ΤΕΛΦΟΡΝΤ - ΓΙΟΡΚ: Το τελευταίο 7-0 επί της Κετερινγκ σφραγίζει την καλύ κατάσταση της Γιορκ που τρέχει αήττητο 11 αγωνιστικών με τελευταία ήττα στις 27 Σεπτεμβρίου.  Η Τελφορντ σπανίως σκοράρει πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα, και σπανίως κερδίζει. --  2  -- .

** ΣΤΟΚΠΟΡΤ - ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ: Οι 18 βαθμοί διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο αντιπάλων. Κάκιστη η Στοκπορτ με 9 ήττες 2 ισοπαλίες  1 νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές με τελευταία εντός έδρας νίκη στις 17 Σεπτεμβρίου. Η Γκειτσχεντ έρχεται από 4 σερί ισοπαλίες με 1 ήττα στα 6 τελευταία εκτός. --  2  -- .

** ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ: Οι φόρμες των ομάδων δίνουν προβάδισμα στην έδρα με την Φορεστ Γκριν να έρχεται από αήττητο στα 7 τελευταία με 5 νίκες 2 ισοπαλίες . Η Ταμγουορθ κέρδισε μετά από 4 παιχνίδια με 2 ήττες στα 2 τελευταία εκτός σε Νταρλιγκτον και Κιντενμιστερ χωρίς καν να σκοράρει. --  1  -- .

** ΓΚΡΙΣΜΠΙ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ: Σφαγείο, αμφότερες αήττητες στα 4 πιο πρόσφατα με τη 
Μανσφιλντ να χάνει στις 16 Αυγούστου για πρώτη και τελευταία φορά εκτός έδρας. --  Χ -- .

** ΚΙΝΤΕΝΜΙΣΤΕΡ - ΜΠΑΘ ΣΙΤΙ: Βρήκε ισορροπίες η Κιντι με αήττητο στα 4 πιο πρόσφατα έχοντας 1 ήττα στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος . Η Μπαθ απλά είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. --  1  -- .

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa