Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα απο τον Ματάκια


** ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ - ΣΑΜΣΟΥΝ: Στενές και οι δύο ομάδες με το Under να κυριαρχεί ιδιαίτερα στα τελευταία τους παιχνίδια. Με 5 Under η Σαμσουν στις 6 τελευταίες αγωνιστικές με την επίθεση της να σκοράρει για τελευταία φορά εκτός έδρας στις 18 του Σεπτέμβρη. Μόνο σε 2 από τα 12 παιχνίδια σκόραρε πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα η Γκαζιαντεπ. Under 2.5
** ΓΚΡΟΙΤΕΡ - ΧΑΝΣΑ: Βγάζει ένα ντεφορμάρισμα η Γκροιτερ, από εκεί και πέρα είναι του Over ομάδα εν αντιθέσει με την Χανσα που είναι Under ομάδα...αλλά τα 2 τελευταία πήγε αρκετά ψηλά τα σκορ της. Over2.5

** ΛΙΝΤΣ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Στις 1 Οκτωβρίου κέρδισε για τελευταία φορά εντός έδρας η Λιντς με κόντρα ρόλο τις 3 νίκες στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε. Επανήλθε στις νίκες η Μιλγουολ μετά από 2 ήττες 1 ισοπαλία...εκτός έδρας όμως δε λέει τίποτα. --  1  -- .

** ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΤΣΕΛΣΙ: Τέτοια ψαλίδα δεν υπάρχει στις τιμές, στη μέση έπρεπε να τις κόψουν λαμβάνοντας υπόψη την εντυπωσιακή παρουσία της Νιουκαστλ...και το αίνιγμα ονόματι Τσελσι.

** ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ - ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ: Το αήττητο της Αλμπινολεφε στα 5 πιο πρόσφατα απέναντι στο χωρίς νίκη της Νοτσεριαν στα ίδια γέρνει το ματς δίκαια αριστερά. To πιο Over κομμάτι της Serie - B η Νοτσερινα.Over 2.και --  1  --.

** ΒΑΡΕΖΕ - ΜΠΡΕΣΙΑ: 24 Σεπτέμβρη ήταν όταν γεύτηκε νίκη για τελευταία φορά η μαριονέτα της Serie - B Μπρεσια.

** ΛΙΒΟΡΝΟ - ΒΕΡΟΝΑ: Τρένο πάει η Βερόνα με 6 σερί νίκες. Δε σκοράρει σε 6 από τα 8 τελευταία παιχνίδια το Λιβορνο.

** ΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΓΑΛΑΤΑ: Δύσκολα την έχει η Γαλατα μέσα στην αήττητη εντός έδρας Μπιρλιγκι. Θετικό για την Γαλατα ότι δεν τρώει γκολ στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς. Under 2.5

** ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΙΝΤΣ: Πήρε βαθιές ανάσες η Μαιντς με τις 2 εντός έδρας νίκες απέναντι σε Στουτγκάρδη και Μπαγιερν. Με άσχημα αποτελέσματα η Βολφσμπουργκ στα τελευταία παιχνίδια (3 ήττες σε 4 ματς)...καλή όμως στην έδρα της. Τα 5 Over στα 7 τελευταία παιχνίδια της Βολφσμπουργκ και τα 3 σερί Over της Μαιντς βγάζουν ποντάρισμα. Over 2.5

** ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ: Ούτε φαβορί είναι η Ντορντμουντ, ούτε θα κερδίσει. Μαζί με το Αννοβερο η Γκλαντμπαχ οι μόνες αήττητες έδρες της Μπουντεσλιγκα. Από εκεί και πέρα τα νικηφόρα σερί των ομάδων περιγράφουν την εξαιρετική τους κατάσταση. Οι τιμές... λένε τα δικά τους, αξία αριστερά.Over 2.5 και --  1  -- .

** ΚΑΙΖΕΡ - ΧΕΡΤΑ: Αυτό το περιγράφουν σωστά, δεν βγάνει άκρη από τα 5 σερί Under της Καιζερ και τα 4 σερί Over της Χερτα.

** ΜΠΑΓΙΕΡΝ - ΒΕΡΝΤΕΡ: Over 3.5

** ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Δεν είναι καλά το Αννοβερο, ακόμα χειρότερα τα πράματα εκτός έδρας όπου μετρά 4 ήττες 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία εκτός. Του πρωκτού τα εννιάμερα η Φραιμπουργκ.

** ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Δεν γυρίζει πίσω το «ποτάμι» της Γουιγκαν με 1 νίκη 1 ισοπαλία μετά από 8 σερί ήττες που τα τρώει με το τσουβάλι. Μετά από 5 νίκες η Αρσεναλ έμεινε στο 1-1 με τη Φουλαμ στην έδρα της. Over 2.5 και --  2  -- .


** ΚΠΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μόνο Over λόγο πρόσφατης φόρμας. Over 2.5
** ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΠΕΡΝΛΙ: Συνεχίζει το Over σερί της Μπερνλι με 8 πλέον συνεχόμενα Over. Εύκολο γκολ στα τελευταία παιχνίδια και η Γουεστ Χαμ. Τον έντονο φαβοριτισμό της Γουεστ Χαμ αμφισβητούν οι 2 νίκες της Μπερνλι με Χαλ εκτός και Ιπσουιτς εντός. Over 2.5

** ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Έβαλε ξυπνητήρι η Μπραιτον, οι 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα αφήνουν στην άκρη αρνητικό σερί 9 αγώνων χωρίς νίκη. Με 4 ήττες στα 6 πιο πρόσφατα η Νοτιγχαμ χωρίς να σκοράρει, με 4 ήττες και στα 5 τελευταία εκτός. --  1  -- .

** ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Οι όποιες ενστάσεις μου έχουν να κάνουν με τη 1 νίκη της Σαουθαμπτον στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.
** ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Κοντά στο «Εν τοις Ουρανοίς» η Κοβεντρι, μόλις 2 νίκες σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν είναι καλά η Πορτσμουθ, στα 4 όμως τελευταία εντός μετρά 3 νίκες 1 ισοπαλία. --  1  -- .

** ΧΑΛ - ΛΕΣΤΕΡ: Το γύρισε για τα καλά η Χαλ με 4 ήττες στα 5 πιο πρόσφατα, κοντεύει να γίνει άσχημη συνήθεια. Η Λεστερ μόνο από τη Λιντς έχασε στα ίδια με 3 νίκες 1 ισοπαλία στα υπόλοιπα. --  2  -- .
** ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ: Μπελάς για όποιον βρίσκει μπροστά του τη Σουιντον. 8 νίκες 3 ισοπαλίες στα 11 τελευταία παιχνίδια της.

** ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΟΛΝΤΑΜ : Μετά από πολύ καιρό βλέπω να έχει προβλήματα η Σαουθεντ. Σε φορμάρισμα η Ολνταμ με 3 νίκες 1 ισοπαλία στα 4 πιο πρόσφατα. Σουπεριά η Σαουθεντ...είπαμε όμως. --  2  -- .
** ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Βγάζουν μάτια τα εντός εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων, αήττητος εντός ο Ατρομητος, με 3 νίκες 2 ισοπαλίες, με 4 ήττες 1 ισοπαλία ο Εργοτελης σε 5 εξόδους. --  1  -- .

** ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ: Σφαίρα το πάει η Βασιλεια με 9 νίκες 1 ισοπαλία στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. Ντεφορμέ η Λουκερνη με 2 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια. --  1  -- .

** ΣΑΝΤΑΤΕΡ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Περί κακών ομάδων ο λόγος, χωρίς νίκη σε 7 εξόδους η Βιγια με τέρματα (2-7). Η κουβέντα τελειώνει στο ότι η Σαντατερ έχει την χειρότερη εντός έδρας επίθεση, και η Βιγιαρεαλ την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση.
** ΑΛΜΕΡΙΑ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ: Εδώ κουμάντο θα κάνουν οι άμυνες. Under 2.5
** ΘΕΛΤΑ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Στοίχησαν βαθμολογικά οι 3 σερί ήττες της Θελτα, από Ντεπορ, Χερκουλες και Μπαρτσα Β΄, πριν από αυτές έτρεχε σερί με 4 νίκες. Η Σαμπαντελ αγνοεί τη νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές. --  1  -- .
** ΜΟΥΡΘΙΑ - ΑΛΚΟΚΟΡΝ: Πιο έμπιστη η Μουρθια, άλλωστε η 1 ήττα εδώ και 12 παιχνίδια της Σεκουντα απέναντι στις 3 νίκες με δύσκολο γκολ στα 10 τελευταία της Αλκοκορν τα λέει όλα. Τέλος δεν μπορεί να πάει πουθενά η Αλκοκορν με 1 στις 5 τελευταίες εξόδους. --  1  -- .
** ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ: Ανώτερη από κάθε άποψη η Νουμανθια, μόλις 1 ήττα εδώ και 9 ματς, με έδρα από τις καλύτερες. Η Καρταγενα στον πάτο του πίνακα βαθμολογίας, πέτυχε μόλις 2 γκολ στις 5 τελευταίες αγωνιστικές ενώ έμεινε στο μηδέν επιθετικά και σε 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. --  1  -- .

** ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΟΥΕΛΒΑ: Δεν τρώει γκολ στις 4 τελευταίες αγωνιστικές η Ταραγονα.

** ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ: Πολύ χλωμή ομάδα η Αστον Βιλα, μόλις 2 νίκες στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Η Μαντσεστερ Γιουν δε σκοράρει εύκολα τελευταία, αυτό το μόνο πρόβλημα. Εύκολα η δύσκολα θα περάσει. --  2  -- .

** ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΚΟΛΩΝΙΑ: Άσος με συνοδεία Over 2.5

** ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΑΤΩΛΙΚΟΣ: Αξία στο Over 2.5

** ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ - ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ: Όλα υπέρ της Γκρονιγκεν. Η Ναιμεγκεν με 8 ήττες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές και με 1 γκολ στα 5 τελευταία εκτός είναι καθαρό αουτσάιντερ. Με 4 νίκες 1 ισοπαλία με την Τβεντε η Γκρονιγκεν στα 5 τελευταία μέσα στο σπίτι της. --  1  --.
** ΑΖΑΞΙΟ - ΛΙΛ: Η Λιλ τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Θα πάει από εκεί που ήρθε η Αζαξιο με μόλις 1 νίκη σε 15 ματς. Στα ίδια 15 μόλις 1 ήττα η Λιλ. --  2  -- .
** ΕΒΙΑΝ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Σε καλό φεγγάρι η Εβιαν παρά την ήττα της μέσα στη Ρεν που ήταν η μοναδική στα 5 τελευταία παιχνίδια. Στα 2 τελευταία εντός κέρδισε Οσερ και Λοριαν. Μετά τη Νις η Βαλενσιεν ότι χειρότερο εκτός έδρας στο Σαμπιονα. --  1  -- .
** ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ - ΜΠΡΕΝΤΑ: Over 2.5
** ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖOver 2.5 και --  2  -- .
** ΙΝΤΕΡ - ΟΥΝΤΙΝΕ: Έχει μεγάλο πρόβλημα εκτός έδρας η Οντινε, το μόλις 1 γκολ (κι αυτό κάπου το Σεπτέμβριο) στα 5 τελευταία ταξίδια της στο επιθετικό κομμάτι μιλάει από μόνο του. Οι 2 σερί νίκες της Ιντερ ανεβάζουν τα ψυχολογικά της. --  1  -- .
** ΛΑΝΟΥΣ - ΟΛΙΜΠΟ: Άσος.
** ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Χωρίς νίκη στα 4 πιο πρόσφατα έχοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις η Εσπανιολ με 10 γκολ σε 13 αγώνες της Πριμερα. Η Βαλενθια έχασε μόνο από τη Ρεαλ στα 5 τελευταία με 4 νίκες στα υπόλοιπα. --  1  -- .


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa