ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ελαφίνα ερωτεύτηκε... κριάρι - Έρως ανίκατε μάχαν!

Ο έρωτας μεταξύ ενός ελαφιού και ενός...κριαριού συγκλόνισε κινεζικό ζωολογικό κήπο, σε τέτοιο βαθμό ώστε τα σχέδια χωρισμού τους ακυρώθηκαν, αφού οι αντιδράσεις τους ράγισαν την καρδιά των υπευθύνων. 

Συγκεκριμένα όταν οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου χώρισαν τον Τσανγκμάο(κριάρι) από την Τσουνζί (ελάφι), ο πρώτος έγινε "θηρίο" και δεν μπορούσε να ησυχάσει, ενώ η δεύτερη παρέμενε κολλημένη στα κάγκελα κοιτώντας προς την κατεύθυνση του φίλου της. Τελικά ο έρωτας νίκησε και το ζευγάρι επανενώθηκε. 

Σημειώνεται ότι αυτή η ανορθόδοξη ιστορία αγάπης έγινε γνωστή ευρύτερα, μετά από αφιέρωμα σε τηλεοπτικό κανάλι, ενώ και ο ζωολογικός κήπος δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του φωτογραφίες ζητώντας γνώμες για το αν η σχέση πρέπει να συνεχιστεί.

Μιλώντας στην China Daily, κινέζος πολίτης που σχολίασε στο site δηλώνει: "Στην αρχή μου φάνηκε αστείο, αλλά μετά - όταν είδα τις φωτογραφίες - συγκινήθηκα από την αγάπη που δείχνουν ο ένας για τον άλλον".

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου η ελαφίνα είναι δημοφιλής μεταξύ των αρσενικών του είδους της, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν η μοναξιά που την οδήγησε στον Τσανγκμάο, ενώ και ο τελευταίος έγινε πρόσφατα πατέρας. Ωστόσο η πρώτη αγνόησε τους "θαυμαστές" για να είναι μαζί του και ο δεύτερος "απαρνήθηκε" το παιδί του, για την Τσουνζί.



Πηγή: Nooz.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa