ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ: "Δεν μου ζήτησε συγγνώμη ο Ξυνίδης για την «καλτσοδέτα»"!

Δεν φαίνεται να έχει ηρεμήσει ακόμα η Εύα Καίλή για τον χαρακτηρισμό «καλτσοδέτα» που της απέδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης και μετά την επιστολή της στο πειθαρχικό του κόμματος, σήμερα βγήκε και μίλησε για ρατσιστική επίθεση εναντίον της.

«Το θέμα δεν είναι προσωπικό πλέον. Ούτε πολιτικό. Έχει φύγει από αυτή τη σφαίρα και νομίζω ότι είναι βαθιά κοινωνικό και ρατσιστικό», είπε στο Βήμα Fm και κάλεσε τις γυναίκε να μην το βάζουν κάτω όταν δεχονται τέτοιες επιθέσεις. 
«Το φαινόμενο αυτό το αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες σήμερα σε επαγγελματικούς χώρους και δεν βρίσκουν τη δύναμη να το αντιμετωπίσουν, πιστεύουν ότι δεν πρέπει να εκφέρουν άποψη και να την υποστηρίξουν μέχρι τέλους», συμπλήρωσε.

Η ίδια αναφέρθηκε προσωπικά στον Σωκράτη Ξυνίδη λέγοντας ότι δεν τις έχει ζητήσει συγγνώμη και πως «ο ίδιος υποστήριξε πως εξέφρασε αυτές τις απόψεις και ότι ήταν προσωπικές, επομένως τις υποστήριξε κιόλας», ενώ για την διαδικασία τιμωρίας του απο το πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ σχολίασε: «Έχω στείλει την επιστολή για να κινηθούν εσωκομματικές διαδικασίες. Θεωρώ ότι ήταν κάτι αυτονόητο, που θα έπρεπε να έχει κινηθεί και από μόνο του».


Πηγή: Apospasma.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa