ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Παπαδήμου-Παπανδρέου!

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κρίσιμο τετ-α-τετ Παπαδήμου-Παπανδρέου με το οποίο κλείνει ο κύκλος επαφών του πρωθυπουργού με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Πρωθυπουργός και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχαν μια πρώτη, τηλεφωνική επαφή την παραμονή των Χριστουγέννων και συζήτησαν τα θέματα της ατζέντας στην σημερινή συνάντηση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να είναι ανοιχτός στα ενδεχόμενα της παράτασης της θητείας της κυβέρνησης για όσος χρειαστεί μέχρι να φέρει εις πέρας την αποστολή τηςαλλά και του ανασχηματισμού. Παράλληλα, δείχνει να συμφωνεί στη λήψη νέων μέτρων από αυτή την κυβέρνηση και όχι μετάθεσή τους στην επόμενη, εφόσον φυσικά χρειαστούν.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός δείχνει να κατανοεί τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη μη εμπλοκή κορυφαίων υπουργών του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις και διαδικασίες (όταν ξεκινήσουν) ενόσω κατέχουν την υπουργική θέση. Αυτό βέβαια σημαίνει είτε ότι οι εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ θα μετατεθούν για μερικές εβδομάδες (λόγω της όποιας παράτασης στον πολιτικό βίο της κυβέρνησης) είτε ότι επέρχεται -μοιραία- ανασχηματισμός με έμφαση στα «δυνατά» ονόματα του ΠΑΣΟΚ…



Πηγή: Star.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa