ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ο "Φίλιππος της Ελλάδας" στο νοσοκομείο!

Ο πρίγκιπας Φίλιππος ή  "Φίλιππος της Ελλάδας", όπως χαρακτηριστικά τον λένε οι Βρετανοί, εξαιτίας της ελληνικής καταγωγής του, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, διακομίστηκε σήμερα στο νοσοκομείο όταν ένιωσε πόνους στο στήθος, όπως ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Αναμένεται να υποβληθεί "σε προληπτικό έλεγχο " στην ειδική καρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου Πάπγουορθ, στο Κέμπριτζ της ανατολικής Αγγλίας, όπως ανακοίνωσε μία εκπρόσωπος των ανακτόρων.

"Διακομίστηκε στο Πάπγουορθ για προληπτικό έλεγχο αφού ένιωσε πόνους στο στήθος", δήλωσε η εκπρόσωπος.
"Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή". Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί άλλες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του 90χρονου πρίγκιπα Φιλίππου.

Πριν τρία χρόνια υπήρξαν φήμες πως ο πρίγκιπας πάσχει από καρκίνο του προστάτη, σύμφωνα με την εφημερίδα του Λονδίνου The Evening Standard.

Tα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τότε αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες της εφημερίδας, που επικαλείται "ιατρικές πηγές" για να διευκρινίζει ότι η διάγνωση έγινε τον Απρίλιο.

"Τα ιατρικά ζητήματα είναι θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή και είναι ιδιωτικού χαρακτήρα",ανέφερε εκπρόσωπος των ανακτόρων και πρόσθεσε ότι "ο πρίγκιπας συνεχίζει με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει".

Σύμφωνα με την εφημερίδα,η διάγνωση έγινε στις αρχές Απριλίου όταν ο δούκας του Εδιμβούργου,87 ετών,είχε νοσηλευθεί για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο Κινγκ Εντουαρντ του Λονδίνου επίσημα για πνευμονική λοίμωξη.



Πηγή: ProtoThema.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa