Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φονικό της Καστοριάς έδωσε ο δράστης

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φονικό της Καστοριάς έδωσε ο δράστης


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καστοριάς αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας η οποία βρήκε φρικτό θάνατο από τον 35χρονο σύντροφό της ο οποίος αφού της έφερε δεκάδες μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά την χτύπησε στο λαιμό με ένα κατσαβίδι και πέταξε το άψυχο σώμα της στη λίμνη της Καστορίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία δράστης είναι ένας 35χρονος από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη μετά από καταδίωξη, όταν αστυνομικοί του Α.Τ. Πολυκάστρου Κιλκίς θεώρησαν ύποπτο το όχημά του και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε στύλο της Δ.Ε.Η.. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο εντόπισαν ίχνη αίματος και τρίχες σε διάφορα σημεία, τα οποία δε δικαιολογούνταν από το τροχαίο ατύχημα.

Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και δεν άργησε να ομολογήσει τις πράξεις του .

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο που τους είχε υποδείξει ότι έγινε το έγκλημα και ανέσυραν από τα παγωμένα νερά της λίμνης της 22χρονη κοπέλα στο σώμα της οποίας ήταν καρφωμένα και το μαχαίρι και το κατσαβίδι.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa